Meniul de la cununia Simonei Halep a fost cu adevărat spectaculos. Ce surprize a pregătit sportiva invitaților

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, partenerul său de viață cu care are o relație de trei ani și cu care s-a logodit în această vară.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie în cadrul unei ceremonii care a avut la Constanța, orașul natal al sportivei. Ceremonia a fost oficiată de către primarul Constanței, Vergil Chițac. Cei doi au avut alături aproximativ 300 de invitați, iar aceștia s-au bucurat de un meniu cu adevărat spectaculos, care a inclus și preparate tradiționale.


Petrecerea de după cununia civilă a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia, fiind locul deținut de nașii Simonei Halep și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc. 

În ceea ce privește meniul de la cununia Simonei Halep, acesta a fost unul extrem de variat, astfel încât să satisfacă toate preferințele. Conform publicației Fanatik, invitații au avut de ales din mai multe preparate tradiționale românești, dar și un fel de mâncare machedonesc, cum ar fi mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi), plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut, salată de vinete servită cu ardei copţi, zacuscă de legume, piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie, piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie și platou de crudităţi.


Pe lista de aperitive, s-au regăsit scoici Saint Jaques sau foie gras şi trei tipuri de tartar: piept de raţă cu Chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tartar de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiţi de miso, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice, tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie.

Un preparat internațional regăsit în meniu este peştele alb Corvina şi caracatiţa servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango. Au fost incluse și sarmalele în foi de viță și de varză, dar alte preparate din carne, precum muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel, langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură.

De asemenea, nu a lipsit un candy bar, iar invitații s-au bucurat de un open bar, care a inclus mai multe feluri de băuturi.

Simona Halep le-ar fi precizat celor pe care i-a invitat să îi fie alături în ziua nunții (printre care nume sonore ale sportului local, precum Ilie Năstase) să nu îi aducă plicuri cu bani, ci mai degrabă mici cadouri simbolice.


Citește și:
Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people