Membrii formației Ș.A.T.R.A. Benz fac dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu Nosfe la ultimul său concert

Nosfe, membru al formației Ș.A.T.R.A. Benz, a murit la vârsta de 37 de ani.

Membrii formației Ș.A.T.R.A. Benz fac dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu Nosfe la ultimul său concert

Darius Vlad Crețan sau Nosfe, așa cum era cunoscut de către publicul larg, a murit duminică, 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Artistul era co-fondatorul trupei Șatra B.E.N.Z. El era căsătorit și avea o fetiță. 

Apropiații lui Nosfe și cei care au colaborat cu el pe plan muzical de-a lungul timpului au fost șocați de vestea că a murit. Cu câteva ore înainte să se stingă din viață, artistul a urcat pe scenă și a susținut un concert în București alături de colegii săi din formația Ș.A.T.R.A. Benz.

Acum, membrii de la Ș.A.T.R.A. Benz au făcut o serie de dezvăluiri despre ce anume s-a întâmplat cu Nosfe în timpul ultimului său concert. Pentru fanatik.ro, unul dintre băieții din trupă a mărturisit că artistul nu dădea semne că ar avea vreo problemă. 

„Nu a dat niciun semn că ar avea ceva. Absolut niciun semn. Absolut nimic. A fost perfect ca întotdeauna.”

Aceeași sursă a adăugat faptul că artistului i s-ar fi făcut rău pe parcursul evenimentului și ar fi coborât de pe scenă. Ulterior, Nosfe ar fi revenit pentru a continua concertul. 

„Toate semnele indică spre chestia asta (n.r. – că ar fi făcut infarct). Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”

Pentru aceeași sursă, un alt coleg din formația Ș.A.T.R.A. Benz care a fost pe scenă cu Nosfe a mai relatat faptul că artistul ar fi simțit ceva în piept.

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.”

Citește și:
Romanița Iovan, mărturisiri despre momentul în care fiul ei, Albert, s-a răsturnat cu mașin

Foto: Pagina de Facebook NOSFE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people