Melanie Griffith, apariție inedită în costum de baie, la 66 de ani. Actrița se bucură de vacanța din Mexic

Melanie Griffith, în vârstă de 66 de ani, a arătat superb într-un costum de baie dintr-o singură piesă, verde măsliniu.

Melanie Griffith, apariție inedită în costum de baie, la 66 de ani. Actrița se bucură de vacanța din Mexic

Melanie Griffith, în vârstă de 66 de ani, a arătat superb în timp ce se bronza la soare într-un costum de baie verde, luni, în Puerto Vallarta, Mexic. Vedeta din „Working Girl” a atras toate privirile, fiind într-o formă de zile mari.

Melanie Griffith, apariție în costum de baie la 66 de ani

Griffith părea să poarte un costum de baie Bond-Eye Swim, de 175 de dolari, din țesătura elastică și încrețită a mărcii, care promite să se potrivească mărimilor XS până la L. Cu un decolteu adânc și un spate decoltat, clasicul maillot este disponibil în mai multe culori, în afară de verde măsliniu al lui Griffith. Kim Kardashian, Hailey Bieber și Bella Thorne au fost văzute în alte modele ale mărcii australiene de costume de baie.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Griffith arăta într-o formă de zile mari în timp ce se bucura de o baie în apă și se relaxa pe nisip, cu noul ei tatuaj pe braț la vedere.

Pe tatuajul în stil cruciuliță apar numele celor patru copii ai ei: fiica Stella Banderas, de 27 de ani, fiul vitreg Jesse Johnson, de 41 de ani, fiul Alexander Bauer, de 38 de ani, și fiica Dakota Johnson, de 34 de ani. Griffith și-a făcut acest desen pentru a acoperi rămășițele unui tatuaj în formă de inimă pe care și l-a făcut cândva în onoarea fostului soț Antonio Banderas și pe care ulterior l-a îndepărtat.

Fiica lui Tippi Hedren a afișat, de asemenea, o nouă coafură, mai scurtă, pe care a dezvăluit-o pe Instagram în noiembrie 2023: „În schimbare! … Mă simt revigorată și foarte îndrăzneață la 66 de ani”, a scris Griffith la momentul în care și-a tăiat părul până la bărbie – opera „magicianului părului” Chris McMillan, care le are printre clienți și pe Jennifer Aniston, Michelle Williams și Selma Blair.

Vedeta și-a îngrijorat fanii

În luna mai a anului trecut, vedeta și-a îngrijorat fanii, după ce a ieșit de la o clinică din Los Angeles. Clinica pe care Griffith a vizitat-o se numește Melanie Grant, și este un centru specializat în îngrijirea pielii, în special în proceduri laser. Actrița nu a încercat să își acopere vânătăile, alegând să nu poarte machiaj, ci doar o perechi de ochelari de soare.

Potrivit Page Six, Griffith a vorbit în mai multe rânduri despre lupta sa cu cancerul de piele, dar și despre decizia de a apela la dermabraziune – un tratament cu laser care ajută la îndepărtarea stratului superior al pielii, inclusiv a celulelor canceroase, care poate provoca vânătăi.

„Este un lucru înfricoșător atunci când ești actriță și depinzi de fața ta pentru muncă”, a declarat ea pentru revista InStyle în 2018. „Dar mi-am dat seama că trebuie să pun un plasture și totul este bine. Doar că arăt ca o fraieră”, a adăugat Griffith.

Câteva săptămâni mai târziu, actrița a dezvăluit și o fotografie cu ea, în care avea nasul bandajat, pentru a-i îndemna pe oameni să meargă la controale dermatologice.

„Bandajată din nou după ce am făcut dermabraziune, pasul final pentru a remedia cancerul de piele, acum îndepărtat. Folosiți protecție solară. Mergeți la un control la dermatologul dumneavoastră. Dacă nu aveți unul, gășiți unul sau mergeți la cea mai apropiată clinică și cereți să fiți testați pentru asta. Mai multe informații vor urma!”, a scris la momentul respectiv Melanie Griffith.

Citește și:
Cum a fost surprinsă Ramona Olaru în compania noului ei partener

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people