Melania Trump, alături de fostele prime doamne într-o apariție publică rară la funeraliile lui Rosalynn Carter

Melania Trump a avut o apariție elegantă alături de fostele prime doamne ale SUA la funeraliile lui Rosalynn Carter.

Melania Trump, alături de fostele prime doamne într-o apariție publică rară la funeraliile lui Rosalynn Carter

Melania Trump s-a alăturat fostelor prime doamne într-o rară apariție publică în timp ce participa la funeraliile lui Rosalynn Carter. Trump a apărut la slujba privată de omagiere de marți într-un palton din tweed cu o mică centură care o strângea în talie și care curgea până la jumătatea gambei, dezvăluindu-i picioarele goale și tocurile negre.

sursa: Profimedia

Melania Trump, apariție elegantă la funeraliile lui Risalynn Carter

De asemenea, Melania Trump a ținut în mână mănuși din piele neagră și și-a aranjat părul în bucle lejere. Alături de ea, la Biserica Metodistă Unită Glenn Memorial din Atlanta, au fost prezente și fostele prime doamne Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton. Michelle Obama s-a îmbrăcat cu un plover cu guler negru și pantaloni asortați și cu un blazer negru deasupra. Ea și-a dat părul pe spate într-o coadă și a accesorizat ținuta cu tocuri negre de tip kitten heels și cercei argintii.

sursa: Profimedia

Laura Bush a optat pentru o rochie neagră cu mânecă trei sferturi, cu un colier de perle supradimensionat și pantofi negri cu vârful deschis, în timp ce Hillary Clinton a purtat un palton supradimensionat cu nasturi, pantaloni negri și pantofi cu toc negri. Toate s-au așezat una lângă cealaltă pentru a o onora pe memorabila fostă primă doamnă.

Actuala Primă Doamnă Jill Biden și vicepreședinta Kamala Harris au fost, de asemenea, prezente, prima dintre ele purtând o cămașă neagră cu mânecă lungă, fustă neagră și dresuri negre. Președintele Joe Biden și fostul președinte Bill Clinton și-au prezentat, de asemenea, omagiile. Cel mai important, Jimmy Carter, care a împlinit luna trecută 99 de ani, a fost prezent pentru a o onora pe Rosalynn Carter.

Deși nu a putut lua cuvântul la slujbă, fiica lor, Amy Lynn Carter, a citit o scrisoare pe care acesta i-a scris-o soției sale, în urmă cu 75 de ani, în timp ce era în Marina Militară.

„Draga mea, de fiecare dată când am fost departe de tine, am fost încântat când m-am întors să descopăr cât de minunată ești. În timp ce sunt plecat, încerc să mă conving că tu chiar nu ești, nu ai putea fi atât de dulce și frumoasă pe cât îmi amintesc. Dar când te văd, mă îndrăgostesc din nou de tine. Nu ți se pare ciudat? Mie nu mi se pare. La revedere, dragă. Până mâine”, a citit ea.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cei trei fii ai cuplului, John William, James Earl „Chip” și Donnel Jeffrey Carter, și-au prezentat, de asemenea, omagiile și s-au așezat alături de tatăl lor. Nepotul ei, Jason Carter, a vorbit la slujbă, în timp ce cântăreții de muzică country Garth Brooks și Trisha Yearwood au susținut un moment. Rosalynn Carter a murit pe 19 noiembrie la vârsta de 96 de ani, după ce s-a luptat cu demența.

Soția lui Donald Trump a rămas retrasă și se concentrează pe familie

Și în perioada în care soțul ei a fost ales președinte, Melania Trump, acum în vârstă de 53 de ani, a fost cunoscută ca o femeie retrasă, preferând să petreacă timpul cu familia decât să se implice în cercurile sociale sau să dea interviuri presei.

„Prietenii Melaniei sunt membrii familiei sale. Mulți membri ai clubului Mar-a-Lago și alții o cunosc și o văd pe Melania. Dar ei nu sunt prieteni. Ei nu se întâlnesc și nu povestesc sau socializează. Ea s-a înconjurat întotdeauna de familie. Este o mamă iubitoare pentru Barron și foarte protectoare cu el. Asta nu este nimic nou”, spune o sursă din Palm Beach pentru PEOPLE.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people