Mel Gibson, apariție rară alături de copiii săi pe covorul roșu

Mel Gibson a participat la premiera noului său film alături de doi dintre cei nouă copii ai săi.

Mel Gibson, apariție rară alături de copiii săi pe covorul roșu

Mel Gibson a participat săptămâna aceasta la premiera noului său film, Monster Summer. La evenimentul din Los Angeles, actorul în vârstă de 68 de ani a fost însoțit de doi dintre cei nouă copii ai săi: Lucia, în vârstă de 14 ani, și Lars, în vârstă de 7 ani.

Pentru această seară specială, Mel Gibson a optat pentru un sacou bleumarin, o cămașă albă și o pereche de blugi, în timp ce Lucia a purtat o rochie scurtă roșie, pe care a accesorizat-o cu sandale aurii și un clutch în aceeași nuanță. Mezinul familiei, Lars, a ales de asemenea o ținută elegantă, purtând o cămașă albă și pantaloni negri.

Actorul din Braveheart o are pe Lucia împreună cu fosta sa parteneră, Oksana Grigorieva, iar pe Lars din relația actuală cu Rosalind Ross. Gibson este, de asemenea, tatăl a șapte copii cu fosta sa soție, Robyn Moore: Hannah, în vârstă de 43 de ani, Christian și Edward, în vârstă de 42 de ani, William, de 38 de ani, Louie, de 35 de ani, Milo, de 33 de ani, și Thomas, de 25 de ani.

Mel Gibson și Rosalind Ross formează un cuplu din 2014, iar în 2017 l-au adus pe lume pe fiul lor, Lars. În ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani, relația celor doi pare să meargă din ce în ce mai bine, spun apropiații.

„În ceea ce privește vârsta și relațiile, este vorba doar de un număr. Ea este adult și ne înțelegem. Unii au neliniști în legătură cu aceste lucruri, dar totul merge foarte bine. Ea este o persoană cu adevărat specială”, a spus actorul pentru The Mirror în 2016.

Cu puțin timp înainte de a începe să se întâlnească cu Rosalind, Mel Gibson a avut o relație tumultoasă cu cântăreața și compozitoarea Oksana Grigorieva. Cuplul a avut-o pe fiica Lucia în 2009 și s-au despărțit un an mai târziu, după ce Oksana a susținut că actorul a lovit-o cu pumnul în față și a depus un ordin de restricție împotriva lui. În cele din urmă, cei doi au ajuns la un acord privind custodia. Cu toate acestea, Oksana a fost nevoită să-i plătească fostului ei soț suma de 500.000 de dolari ca despăgubire, după ce a încălcat un acord de confidențialitate.

Actorul a mai fost căsătorit anterior cu Robyn Denise Moore, pe care a cunoscut-o în anii 1970, cu care s-a căsătorit în 1980 și de care a divorțat în 2009.

Citește și:
Lady Gaga, apariție uimitoare alături de logodnicul ei, Michael Polansky, la premiera filmului Joker: Folie à Deux din Marea Britanie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people