Meghan Markle, ținta criticilor, după ce a încheiat contractul cu Spotify: „Nu a fost un mare talent”

Meghan Markle a fost ținta criticilor dure, după ce Spotify a renunțat la contractul cu ea și Prințul Harry.

Meghan Markle, ținta criticilor, după ce a încheiat contractul cu Spotify: „Nu a fost un mare talent”

Directorul executiv al United Talent Agency a criticat-o pe Meghan Markle ca fiind lipsită de talent, după ce Spotify a pus capăt podcastului Ducesei de Sussex. Jeremy Zimmer, care a cofondat UTA în 1991, a reprezentat de-a lungul carierei sale vedete importante, printre care Mariah Carey, Bryan Cranston, DJ Khaled, Chelsea Handler și Kevin Hart. În urma anunțului Spotify privind colaborarea cu Ducii de Sussex, Zimmer a spus despre Markle că nu celebritatea o face bună la ceva.

Meghan Markle „nu ar fi fost un mare talent”

Cuvintele dure ale directorului din industria de divertisment vin la scurt timp după ce The Post a relatat că Spotify a rupt legăturile cu Markle, în vârstă de 41 de ani, și soțul ei, Prințul Harry, deoarece nu au putut livra cifrele așteptate.

„Se pare că Meghan Markle nu a fost un mare talent audio, sau neapărat orice fel de talent. Și, știți, doar pentru că ești faimos nu înseamnă că ești grozav la ceva”, a declarat Jeremy Zimmer pentru Semafor la festivalul de publicitate 2023 Cannes Lions de săptămâna trecută.

O sursă a confirmat că podcastul lui Markle, „Archetypes”, nu se va întoarce pentru un al doilea sezon, în ciuda faptului că anul trecut a fost pe primul loc în topurile de specialitate și că cei doi nu au produs suficient conținut pentru a primi plata integrală de milioane de dolari. Ei semnaseră un contract de peste 20 de milioane de dolari cu gigantul de streaming în 2020.

Compania de producție a lui Markle și Harry, Archewell Audio, a transmis într-o declarație comună cu Spotify că au „convenit de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care au realizat-o împreună.” Primul și singurul sezon al podcastului fostei actrițe din „Suits” a fost alcătuit din doar 12 episoade, în care a intervievat invitați precum Serena Williams, Mariah Carey și Paris Hilton.

Se crede că Markle, care a semnat pentru reprezentare cu agenția WME de la Hollywood în aprilie, a pus ochii pe un alt serviciu de streaming: „Meghan continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul ‘Archetypes’ pe o altă platformă”, a declarat anterior o purtătoare de cuvânt a Archewell Productions pentru Wall Street Journal.

Spotify a renunțat la contractul cu Ducii de Sussex

Pe fondul știrii privind retragerea Ducilor de Sussex de pe Spotify, surse au susținut că Markle a falsificat unele dintre interviurile de pe podcastul ei. Podnews a susținut că unele dintre conversațiile din emisiune au fost realizate de membri ai echipei sale și că vocea ei care punea întrebările ar fi fost editată ulterior în episoade.

Cu toate acestea, Andy Cohen, care a apărut ca invitat la „Archetypes” în noiembrie 2022, a calificat afirmațiile drept „nebunești” și a confirmat că Markle i-a luat un interviu în cadrul podcastului. Între timp, o altă sursă a susținut săptămâna trecută că Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a prezentat mai multe concepte ciudate pentru Spotify care nu s-au concretizat niciodată, inclusiv o serie în care ar fi intervievat persoane precum Donald Trump și Vladimir Putin despre traumele lor din copilărie.

Citește și:
Andreea Bălan, declarații inedite despre relația cu Victor Cornea: „M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people