Meghan Markle și Prințul Harry, sărut romantic în timpul vizitei din Columbia. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Meghan Markle și Prințul Harry au împărtășit un sărut romantic în timpul vizitei lor în Columbia.

Meghan Markle și Prințul Harry, sărut romantic în timpul vizitei din Columbia. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Meghan Markle și Prințul Harry au împărtășit gesturi pline de dragoste luni în timpul turneului lor de patru zile din Columbia. Ducele și Ducesa de Sussex au împărțit un sărut dulce în timp ce dansau salsa cu bucurie în timpul vizitei lor la centrul de tineret Jóvenes en Cali, potrivit fotografiilor și videoclipurilor online.

Meghan Markle și Prințul Harry, sărut romantic în public

„La sosirea lor, cuplul a avut parte o primire caldă și entuziastă, vizita lor deschizându-se cu diverse spectacole de salsa și hip hop”, se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul lor. „Ducele și Ducesa s-au alăturat studenților dansatori pe ring spre sfârșitul segmentului muzical”.

Prințul Harry, de 37 de ani, și Markle, de 43 de ani, păreau îndrăgostiți în timp ce se învârteau și chicoteau, în timp ce alți copii li se alăturau pe ringul de dans. Fosta actriță din „Suits” arăta uimitor într-o fustă chic din in și sandale maro casual. Soțul ei părea relaxat, purtând o cămașă cu nasturi albastră și pantaloni albi.

După momentul lor romantic pe ringul de dans, cei doi au vorbit direct cu tinerii și au ascultat poveștile personale ale copiilor despre provocările lor și despre modul în care muzica și dansul le-au îmbunătățit viața.

„Sper că înțelegeți cât de mult afectează acțiunile voastre oamenii și copiii din comunitățile voastre”, a spus Harry mulțimii. „Calea pe care ați ales-o va inspira și va determina schimbarea pentru sute, chiar mii, de tineri”.

Markle i-a lăudat, de asemenea, pe studenți pentru că au acordat prioritate artelor pentru a-și susține sănătatea mintală.

Fondatorii Archewell au fost ocupați cu un turneu în țara sud-americană și au participat la mai multe activități distractive și captivante axate pe responsabilizarea tinerilor.

Ducesa de Sussex a ținut un discurs emoționant în spaniolă

Duminică, Markle a vorbit în cadrul unui panel intitulat „Femeile afro-descendente și puterea: Vocea echității' cu vicepreședintele columbian Francia Márquez. În timpul discuției, Markle a împărtășit cât de „mândră” este de fiica sa, Prințesa Lilibet, în vârstă de 3 ani, pentru că și-a găsit deja „vocea”. Harry a fost, de asemenea, prezent la forum, deși Lilibet și celălalt copil al lor, Prințul Archie, în vârstă de 5 ani, au rămas la casa lor din Montecito, California.

„Găsesc inspirație în femeile puternice din jurul meu, desigur mama mea fiind una dintre ele”, a spus Markle despre mama sa, Doria Ragland. „Deci, o mare parte din modul în care abordez lucrurile este mai puțin despre luptă și mai mult despre cum putem apărea într-un spațiu și spăla lucrurile cu dragoste și bunătate și generozitate. Acestea sunt elementele care mă inspiră”

Markle și Harry au vizitat, de asemenea, o clasă de grădiniță, și-au arătat mișcările de dans la școala La Giralda din Bogota și au participat la o lecție de tobe.

Pe parcursul călătoriei, fondatoarea American Riviera Orchard a purtat mai multe piese deosebite, inclusiv cerceii fluture ai răposatei sale soacre, Prințesa Diana, precum și o cămașă elegantă din mătase, semnată de prietena sa apropiată, designerul Victoria Beckham.

Citește și:
La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: „Mi se potrivește'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people