Meghan Markle și Prințul Harry renunță la contractul cu Spotify, după primul sezon din podcastul „Archetypes”

Meghan Markle și Prințul Harry renunță la contractul cu Spotify, după un sezon din podcastul Ducesei de Sussex.

Meghan Markle și Prințul Harry renunță la contractul cu Spotify, după primul sezon din podcastul "Archetypes"

Meghan Markle și Prințul Harry renunță la Spotify, confirmă PEOPLE. Într-o declarație comună a companiei de producție a Ducelui și Ducesei de Sussex, Archewell Audio, și a serviciului de streaming audio, se arată următoarele: „Spotify și Archewell Audio au convenit de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care am realizat-o împreună”.

Meghan Markle și Prințul Harry renunță la contractul cu Spotify

Un reprezentant al WME, agenția de talente cu care Ducesa de Sussex a semnat la începutul acestui an, a declarat pentru Wall Street Journal că „echipa din spatele Archetypes rămâne mândră de podcastul pe care l-a creat la Spotify. Meghan Markle continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul Archetypes pe o altă platformă”.

„Lucrăm la alte modalități de a continua conversația, dar să știți că, în timp ce încheiem acest sezon al Archetypes, vă mulțumesc. Vă mulțumesc că m-ați ascultat și ați învățat împreună cu mine. Acest lucru a fost eliberator și vindecător și a fost distractiv. Și, cu multe luni în urmă, am auzit un citat pe care îl voi împărtăși cu voi astăzi, pentru că, în timp ce vorbim despre etichete, cutii în care unii ar putea încerca să vă înghesuie, și roluri și stereotipuri care vă sunt atribuite și care nu se potrivesc cu adevărat cu persoana care sunteți… iată cu ce am vrut să vă las. Este dintr-un cuplet din cadrul unei scrieri a poetului grec Christianopoulos. Și spune: „Ce nu ai făcut ca să mă îngropi / dar ai uitat, că eram o sămânță”, a declarat Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, în timpul ultimului episod, difuzat în noiembrie 2022.

Ducesa de Sussex a avut printre cele mai mari audiențe

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat un parteneriat pe mai mulți ani între Spotify și compania lor de producție, Archewell Audio, în 2020, cu scopul de a „construi o comunitate prin experiențe, narațiuni și valori comune”. Podcastul Ducesei de Sussex a fost difuzat în august 2022 și a avut un prim sezon de succes pe Spotify. La două zile după premieră, Archetypes a fost podcastul numărul unu în Statele Unite, Regatul Unit, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă și Canada în clasamentul internațional al Spotify.

Fiecare episod al podcastului a avut invitați diferiți, printre care Serena Williams, Mariah Carey și Paris Hilton, care au explorat împreună cu Ducesa de Sussex stereotipurile care țin femeile pe loc. Emisiunea a câștigat chiar și un premiu People’s Choice Award pentru podcastul pop al anului 2022.

„Mulțumim tuturor susținătorilor și fanilor Archetypes care ne-au votat pentru acest premiu special People’s Choice Award. Mi-a plăcut să contribui la acest proces, stând noaptea târziu în pat, lucrând la scris și la creație. Și mi-a plăcut să sap adânc în conversații semnificative cu invitații mei diverși și inspirați, râzând și învățând cu ei și cu fiecare dintre voi care mă ascultați. A fost o astfel de muncă plină de dragoste cu o echipă extraordinară care a avut fiecare un rol esențial în a ajuta la aducerea la viață a acestui podcast”, a spus Markle într-o declarație pe site-ul ei Archewell la vremea respectivă.

Citește și:
Ce s-a aflat acum despre divorțul intentat de soția lui Kevin Costner. Detaliile au surprins o lume întreagă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people