Meghan Markle și Prințul Harry, mesaj pentru Kate Middleton după ce a anunțat diagnosticul de cancer: „Sperăm că pot face acest lucru în privat”

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut primele declarații despre vestea dată de Kate Middleton cu privire la diagnosticul său de cancer.

Meghan Markle și Prințul Harry, mesaj pentru Kate Middleton după ce a anunțat diagnosticul de cancer: "Sperăm că pot face acest lucru în privat"

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o declarație după ce Kate Middleton a anunțat că urmează un tratament împotriva cancerului. Prințesa de Wales a făcut dezvăluirea într-un video publicat vineri seara pe rețelele de socializare.

Meghan Markle și Prințul Harry, mesaj pentru Kate Middleton

La scurt timp după anunțul său, Kate Middleton a primit numeroase mesaje de încurajare, inclusiv de la Regele Charles al III-lea, oameni politici din întreaga lume și internauți care îi doresc tot binele. De asemenea, Meghan Markle și Prințul Harry au transmis și ei un mesaj emoționant pentru Prințesa de Wales, care a mărturisit că se află într-o perioadă de recuperare.

„Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că pot face acest lucru în privat și în pace”, au spus Ducele și Ducesa de Sussex într-o declarație împărtășită vineri cu PEOPLE.

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan, în vârstă de 42 de ani, au ieșit ultima dată împreună cu Prințesa Kate și Prințul William pentru o plimbare în Windsor după moartea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022. Ducele și Ducesa de Sussex se aflau în Europa pentru o serie de evenimente caritabile atunci când Regina Elisabeta a murit la vârsta de 96 de ani. Cuplul și-a prelungit călătoria din California, unde s-au mutat după ce s-au retras din rolurile lor regale în 2020, pentru evenimentele funerare.

Vineri, Prințesa Kate a publicat un mesaj video pentru a împărtăși faptul că, în urma operației abdominale pe care a suferit-o în ianuarie, testele postoperatorii „au constatat prezența unui cancer”. Prințesa de Wales a explicat că se află în „stadiile incipiente” ale unui tratament de chimioterapie preventivă și că ea și Prințul William și-au făcut timp să le explice situația copiilor lor, Prințul George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani, și Prințul Louis, de 5 ani, înainte de anunțul public.

Ducele și Ducesa de Sussex nu ar fi avut informații despre starea de sănătate a Prințesei de Wales

Înainte ca Prințesa de Wales să împărtășească cele mai recente vești despre starea ei de sănătate, o sursă din cadrul familiei a declarat pentru PEOPLE că Prințul Harry și Meghan nu au știut nimic despre operația abdominală și recuperarea lui Kate.

„Ei sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în Anglia, dar sunt lăsați în afara oricăror detalii referitoare la Kate”, a declarat sursa pentru PEOPLE. „Este clar că nu există încredere”.

În timp ce Ducele de Sussex a călătorit din California în Marea Britanie în luna februarie, în urma anunțului diagnosticului de cancer al Regelui Charles, scurta sa ședere în Marea Britanie nu a implicat întâlniri cu fratele său, Prințul William, sau cu cumnata sa, Prințesa Kate. O sursă regală a declarat la acea vreme că „nu existau planuri” pentru ca frații să se întâlnească.

Un fost angajat de la palat a sugerat că „principala preocupare a Prințului William este soția sa” în săptămânile care au urmat procedurii pe care Prințesa Kate a descris-o vineri ca fiind „majoră”, dar încrederea continuă să fie o preocupare după lansarea cărții de memorii a lui Harry, Spare, și a serialului revelator de pe Netflix Harry & Meghan.

Citește și:
Shakira, noi dezvăluiri despre despărțirea de Gerard Pique. Cum au reacționat copiii lor: „Ori de câte ori se simte puțin abătut'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people