Meghan Markle și actrița de la Hollywood Kimberly Williams-Paisley, surprinse împreună în Montecito

Meghan Markle a fost surprinsă alături de actrița Kimberly Williams-Paisley la un restaurant din Montecito.

Meghan Markle și actrița de la Hollywood Kimberly Williams-Paisley, surprinse împreună în Montecito

Meghan Markle continuă să își extindă cercul de prieteni celebri. Ducesa de Sussex a fost văzută ieșind dintr-un restaurant cu actrița Kimberly Williams-Paisley în Montecito, California, în weekend.

Meghan Markle, o nouă prietenie la Hollywood

Fosta actriță din „Suits” era numai zâmbete când a ieșit duminică din restaurantul italian Tre Lune, purtând balerini, jeanși albaștri, o cămașă albă și o geantă neagră mică. Între timp, Paisley-Williams a rămas comodă și relaxată într-o rochie albastră lungă, adidași și ochelari de soare, potrivit fotografiilor obținute de Daily Mail.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Restaurantul este unul dintre preferatele celor de la Hollywood, vedete precum Sofia Richie, Ellen DeGeneres și Kourtney Kardashian luând masa acolo cu prietenii. Nu este clar când Meghan Markle a început să se împrietenească cu Williams-Paisley. Cu toate acestea, este posibil ca cele două să se fi cunoscut prin intermediul industriei sau unor prieteni comuni, deoarece ambele au un trecut în actorie.

Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au rămas, de asemenea, prieteni cu Ellen DeGeneres și soția ei, Portia de Rossi. În 2023, Ducele și Ducesa de Sussex au participat chiar la ceremonia de reînnoire a jurămintelor celor două. După cum s-a raportat anterior, Markle și Prințul Harry s-au mutat la Montecito în 2020, după ce au renunțat la calitatea de membri de rang înalt ai familiei regale.

Ei locuiesc în prezent în fermecătorul oraș din California împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, de 5 ani, și Prințesa Lilibet, de 3 ani. În ceea ce privește eforturile lor profesionale, Markle pare să ia o pauză în acest moment, după ce a încheiat recent filmările pentru emisiunea ei Netflix de gătit și lifestyle.

Ducesa de Sussex, implicată într-un nou proiect Netflix

Page Six a raportat anterior că emisiunea, pe care a început să o filmeze la începutul acestui an, va fi axată pe casă, concentrându-se pe mâncare și grădinărit, și într-o linie similară cu fostul ei blog de stil de viață, „The Tig”. Markle a anunțat, de asemenea, lansarea unui brand de lifestyle numit American Riviera Orchard la începutul acestui an.

„Lucrează la asta de peste un an și sunt toate lucrurile care îi sunt aproape de inimă – toate lucrurile de care este pasionată”, a declarat o sursă pentru Page Six la acea vreme.

În urmă cu patru ani, Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în California, SUA. Această decizie a dus la pierderea protecției asigurată de forțele de ordine, finanțată de contribuabilii britanici. Ducele de Sussex a contestat anul trecut acțiunea luată, declarând că fără această protecție, familia sa este în pericol în Marea Britanie.

„Regatul Unit este casa mea”, a declarat Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, într-o declarație citită la un tribunal din Londra la sfârșitul anului trecut, potrivit Daily Mail.

„Regatul Unit joacă un rol central în istoria copiilor mei şi este un loc în care îmi doresc ca ei să se simtă ca acasă, chiar dacă trăiesc în prezent în Statele Unite. Dar acest lucru este imposibil dacă nu li se poate asigura securitatea atunci când se află pe teritoriul britanic”, a declarat Prinţul Harry, potrivit Page Six.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people