Meghan Markle, apariție neașteptată după încheierea colaborării de milioane de euro cu Spotify

Meghan Markle a fost surprinsă în prima apariție publică, după ce ea și Prințul Harry au anunțat rezilierea contractului cu Spotify.

Meghan Markle, apariție neașteptată după încheierea colaborării de milioane de euro cu Spotify

Meghan Markle a părut abătută în prima ei apariție publică de când Spotify a pus capăt contractului de podcast de 20 de milioane de dolari dintre ea și Prințul Harry. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată cu un aer posomorât în timp ce se îndrepta spre o programare la un salon de înfrumusețare din Santa Barbara, California, vineri.

Meghan Markle, surprinsă într-o ipostază tensionată

Markle părea să fie angajată într-o conversație intensă în acel moment, potrivit Daily Mail. La un moment dat, ea și-a scos căștile și a mers alături de un membru al echipei sale de securitate. De asemenea, Ducesa de Sussex s-a uitat frecvent la telefonul ei. Meghan Markle nu s-a machiat pentru această ieșire și a optat pentru un pulover în dungi cu mânecă lungă care a fost băgat în blugi de culoare închisă. Întregul look a fost accesorizat cu balerini negri, o geantă Fendi neagră și mai multe brățări aurii.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Meghan Markle și Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, au dat o declarație comună cu Spotify săptămâna trecută, anunțând că podcastul lor, „Archetypes”, nu va avea un al doilea sezon pe platformă. Compania lor, Archewell Audio, a declarat că cei doi „au convenit de comun acord să se despartă” de gigantul de streaming, însă persoane din interior au susținut că Markle și Prințul Harry nu ar fi creat suficient conținut.

Ce spune Spotify despre colaborarea cu Ducele și Ducesa de Sussex

Ducele și Ducesa au semnat contractul de aproximativ 20 de milioane de dolari în 2020, însă de atunci au fost produse doar 12 episoade din „Archetypes”. La o zi după ce s-a anunțat că parteneriatul a fost reziliat, Bill Simmons, șeful strategiei globale a Spotify, Bill Simmons, i-a criticat pe Harry și Markle ca fiind „leneși” și „escroci”.

„Mi-aș fi dorit să fi fost implicat în negocierea „Meghan și Harry părăsesc Spotify”. Este un podcast pe care ar fi trebuit să-l lansăm împreună cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară și să spun povestea acestui Zoom pe care l-am avut cu Harry pentru a încerca să-l ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune povești ale mele”, a spus el în timpul episodului de vineri al emisiunii „The Bill Simmons Podcast”.

Un alt insider din industrie a declarat anterior pentru Page Six că Spotify își schimbă prioritățile în materie de podcasting: „Spotify vrea să se concentreze pe oamenii care conduc audiențe puternice, precum Alex Cooper, Dax Shepard și Emma Chamberlain. Există o mulțime de mari creatori care sunt foarte dornici. Meghan și Harry sunt o excepție în toate acestea, cred că au rămas cunoscuți ca fiind leneși și dificili”, a explicat sursa.

Experții regali au calificat, de asemenea, anularea podcastului drept un „eșec șocant” care ar putea însemna prăbușirea imperiului cuplului. Biograful prințului Harry, Angela Levin, a declarat în urma acestei știri că „oamenii s-au săturat de ei acum”.

Un reprezentant al WME, agenția de talente cu care Ducesa de Sussex a semnat la începutul acestui an, a declarat pentru Wall Street Journal că „echipa din spatele Archetypes rămâne mândră de podcastul pe care l-a creat la Spotify. Meghan Markle continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul Archetypes pe o altă platformă'.

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Smiley după ce el și Gina Pistol au revenit din luna de miere: „O singură părere de rău am…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people