Meghan Markle, apariție elegantă la un summit de afaceri în Hamptons. Cum a fost surprinsă soția Prințului Harry

Meghan Markle a avut o apariție elegantă și chic la summitul G9 Ventures din Hamptons.

Meghan Markle, apariție elegantă la un summit de afaceri în Hamptons. Cum a fost surprinsă soția Prințului Harry

Meghan Markle a ales o ținută elegantă pentru un summit de afaceri de mare anvergură în Hamptons. Soția Prințului Harry a întors toate privirile la evenimentul care a avut loc recent.

Meghan Markle, apariție chic la summitul G9 Ventures

Ducesa de Sussex a purtat o vestă de culoare naturală și pantaloni de la Revolve la summitul de vară G9 Ventures, găzduit de influenta Amy Griffin, vineri, la scurt timp după ce a ajuns în New York. Întreaga ținută a costat aproximativ 870 de dolari, conform Daily Mail.

Markle poate fi văzută într-o fotografie distribuită online de Bobbi Brown, fondatoarea mărcii de machiaj cu același nume, zâmbind în timp ce pozează cu o pereche de ochelari de soare negri și accesorii aurii.

sursa: Instagram

Așa cum Page Six a dezvăluit anterior, Markle a zburat vineri din Santa Barbara, California, cu un avion privat, împreună cu antreprenoarea Jamie Kern Lima. De asemenea, Lima a postat sâmbătă un set de fotografii pe Instagram în care apar Markle și alți participanți la summit.

Summitul de o zi s-a desfășurat la luxoasa proprietate a lui Griffin, pe care o împarte cu soțul ei, miliardarul John Griffin, finanțator de fonduri speculative. Casa este evaluată la peste 13 milioane de dolari.

Printre invitații de seamă s-au numărat Missy Robbins, bucătar-șef la restaurantele Lilia și Misi din Williamsburg, icon-ul machiajului Bobbi Brown și CEO-ul Weight Watchers Sima Sistani, precum și prietenele lui Markle, designerul Misha Nonoo și guru-ul machiajului Victoria Jackson.

Se pare că fondatoarea Goop, Gwyneth Paltrow, a fost prezentă alături de Reese Witherspoon, care și-a reprezentat compania Hello Sunshine, de fondatoarea Spanx, Sara Blakely, de actrița Laura Dern și de jurnalista Katie Couric.

Sursele au spus că Markle intenționa să adune păreri pentru noua sa afacere de lifestyle, American Riviera Orchard, care nu a fost încă lansată oficial. În februarie, când Markle a depus prima cerere de înregistrare a mărcii, compania urma să vândă „jeleuri, gemuri, marmelade, conserve de fructe, uleiuri și grăsimi comestibile, creme tartinabile pe bază de legume, unt de nuci și unt de fructe', potrivit Harper’s Bazaar.

Până în martie, ofertele mărcii s-au extins pentru a include parfumuri, articole de papetărie, produse cosmetice, echipamente de yoga, tapet și echipamente de grădinărit, precum și „preparate nemedicamentoase pentru îngrijirea pielii, geluri și săruri de baie și duș, preparate nemedicamentoase pentru păr, săpun de baie” și „loțiuni de corp, cosmetice, ulei de corp, uleiuri parfumate”.

În iunie, ea a oferit o avanpremieră a produselor mărcii sale, în timp ce mai multe dintre prietenele sale celebre și-au prezentat coșurile cadou exclusive, care includeau pachete de dulceață și dulciuri pentru căței.

Fundația caritabilă a Ducilor de Sussex, considerată „delicventă”

Fundația caritabilă a Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost declarată „delicventă” și i s-a ordonat să nu mai strângă sau să cheltuiască bani, dezvăluie Page Six. Cuplul regal nu ar fi plătit la timp taxele de înregistrare oficială pentru fundația lor caritabilă, Archewell, cel puțin de la începutul lunii mai, potrivit unei scrisori oficiale a procurorului general al statului California, Rob Bonta.

În document se precizează că Archewell a fost listată ca fiind „delicventă” în registrul organizațiilor caritabile și de strângere de fonduri pentru că nu și-a prezentat raportul anual și taxele de înregistrare.

„O organizație care este listată ca fiind în întârziere nu este în regulă și i se interzice să se angajeze în activități pentru care este necesară înregistrarea, inclusiv solicitarea sau distribuirea de fonduri caritabile. Organizația poate fi, de asemenea, supusă unor sancțiuni, iar înregistrarea sa poate fi suspendată sau revocată de către Registru.”, se arată în nota oficială.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people