Meghan Markle, acuzată că îi copiază, încă o dată, stilul lui Kate Middleton. Cum arată ținuta care a stârnit controverse

Meghan Markle a avut o apariție remarcabilă într-o salopetă elegantă, ce seamănă foarte mult cu ținuta purtată de Kate Middleton la premiera filmului „Top Gun: Maverick"

Meghan Markle, acuzată că îi copiază, încă o dată, stilul lui Kate Middleton. Cum arată ținuta care a stârnit controverse

Salopeta lui Meghan Markle stârnește comparații cu rochia lui Kate Middleton pe care a purtat-o la premiera filmului „Top Gun: Maverick” în Londra. Pentru o ieșire în oraș, soția Prințului Harry a optat pentru o salopetă neagră cu margine albă, model similar cu cel al Ducesei de Cambridge.

Meghan Markle, într-o ținută foarte asemănătoare cu cea a lui Kate Middleton

Markle, în vârstă de 40 de ani, a arătat elegant în salopeta fără bretele, în timp ce s-a alăturat prințului Harry, în vârstă de 37 de ani, pentru a lua cina la Locanda Verde, după ce cei doi au vizitat Națiunile Unite pentru a marca Ziua Nelson Mandela. Purtând o salopetă neagră fără bretele, cu pantaloni evazați și o margine albă largă în partea de sus, look-ul ducesei a fost similar ca stil cu rochia Roland Mouret pe care ducesa de Cambridge a purtat-o la premiera filmului „Top Gun: Maverick”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Markle și-a purtat părul într-o coadă elegantă, adăugând accesorii minimale, inclusiv sandale Aquazurra negre de 725 de dolari și un inel de aur Shiffon cu diamante de 2.800 de dolari, dar și un inel „Duet” din aur de 14k de 595 de dolari pentru degetul mic de la picior. Deloc surprinzător, fanii lui Meghan și cei ai lui Kate au avut păreri diferite despre acest look.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Fanii au acuzat-o pe Meghan Markle că nu este originală

Wow, această ținută pare cunoscută. Unde am mai văzut-o?”, a comentat un fan. „Corect, Ducesa de Cambridge a purtat ceva asemănător la premiera Top Gun Maverick. Păcat că Megs nu este originală”. Un fan din Sussex a ripostat, scriind: „Au sosit aleșii mei! Rochia lui Kate a fost de fapt același designer și stil ca ceva ce Meghan a purtat anterior. Meghan știe cum să modernizeze și să stilizeze un look. Arată fabulos aici”.

Markle și Middleton nu sunt singurele care au ales look-ul monocromatic cu bandă; Scarlett Johannson a purtat exact aceeași salopetă ca Meghan la People’s Choice Awards în 2021, iar regina Maxima a Olandei a purtat o versiune de salopetă a rochiei Roland Mouret a lui Kate în 2017.

Un alt observator regal a postat pe Twitter o fotografie alăturată a celor două ducese cu un citat din Oscar Wilde, afirmând: „Imitația este cea mai sinceră formă de lingușire pe care mediocritatea o poate aduce măreției„. Cu toate acestea, probabil că nu din look-ul ducesei de Cambridge s-a inspirat soția lui Harry. Markle este de ani de zile un fan al ținutelor create de Gabriela Hearst.

Citește și:
Reacții dure în mediul online după derapajul lui George Buhnici. Ce mesaje tranșante au transmis Alina Eremia și Ilona Brezoianu

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video