Megan Fox spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Înțeleg de ce este atât de tentant”

Megan Fox a vorbit sincer și deschis despre operațiile sale estetice și a dezvăluit ce și-ar dori pe viitor să încerce.

Megan Fox spune adevărul despre operațiile sale estetice: "Înțeleg de ce este atât de tentant"

Megan Fox a vorbit în legătură cu diferitele sale intervenții estetice. De ani de zile, vedeta din Transformers, în vârstă de 37 de ani, și-a uimit fanii cu aspectul ei mereu în schimbare, dar a păstrat tăcerea în ciuda speculațiilor constante. 

În special, aspectul ei extrem de diferit la petrecerea de după Super Bowl de luna trecută a dus la un joc frenetic de ghicit pe rețelele de socializare cu privire la ce și-a făcut recent – cu postere și chiar chirurgi plasticieni care credeau că și-a făcut o operație la nas, o umplere a obrajilor și un lifting de sprâncene.

Megan Fox a vorbit deschis despre operațiile estetice

Acum, actrița a explicat clar prin ce proceduri estetice a trecut – inclusiv faptul că a cheltuit 30.000 de dolari pentru „cei mai mari sâni care ar putea încăpea în corpul ei”. De asemenea, ea a recunoscut că și-a operat nasul în perioada vârstei de 20 de ani, dar neagă afirmațiile potrivit cărora ar fi făcut această procedură de șapte sau opt ori. 

Megan a continuat să respingă zvonurile despre alte proceduri pe care le-a suportat – insistând că nu și-ar scoate niciodată grăsime din corp pentru că este atât de slabă – în timp ce a discutat cu sinceritate despre operațiile pe care vrea să și le facă în viitor.

În mod ironic, în ciuda faptului că a recunoscut că adoră rezultatele intervențiilor chirurgicale și că vrea ca oamenii să o privească ca pe o „ciudată de la circ”, ea a mărturisit că a evitat multe proceduri obișnuite pentru că este îngrozită de anestezie. Vorbind la podcastul Call Her Daddy, Megan a dezvăluit ce operații și-a făcut la față: filler și Botox, dar nu și un lifting facial sau fire – o procedură nechirurgicală menită să ridice pielea lăsată și să stimuleze producția de colagen.

„Nu am avut niciodată un lifting facial de nici un fel, nici un lifting lateral al sprâncenelor, deși mi-ar plăcea unul! Nici un lifting de sprâncene obișnuit, nu mi-am pus niciodată fire. Asta nu din cauza vreunui motiv moral, pur și simplu nu cred că funcționează și mă tem că ar putea interfera în cazul în care aș avea nevoie de o operație de lifting facial. Sunt foarte tentată să mă duc să-mi smulg sprâncenele. Îmi doresc acel aspect. Pare amuzant și o poți face în pauza de masă și înțeleg de ce este atât de tentant.”

„Sânii mei sunt falși de când aveam 21 sau 22 de ani. Mi i-am făcut între primul și al doilea Transformers. Dar mi i-am făcut în mod conservator. Pentru că pe atunci toată lumea își făcea asta, dar trebuia să faci o lucrare care să fie nedetectabilă. u, întotdeauna, acea fetiță care se uita în oglindă și întreba: ‘Unde sunt sânii mei?’. Întotdeauna mi-am dorit sâni mari. Așa că nu am fost mulțumită de primul set. I-am refăcut după ce am terminat de alăptat, pentru că nu știu unde s-au dus, dar s-au dus. Apoi a trebuit să le refac foarte recent pentru că la primul set nu aveam suficientă grăsime corporală pentru a le masca – se vedea chestia cu ondularea implanturilor. Nu-mi place să mă operez – corpul meu nu reacționează bine la anestezia generală – așa că atunci când mă duc să mă operez este o problemă foarte mare.”

Megan a continuat să dezvăluie că își dorește și un posterios mai mare, însă a dezvăluit că acest lucru nu este posibil în prezent, deoarece este mult prea slabă. Întrebată dacă și-ar face un lifting brazilian, ea a spus: „Dacă aș putea, aș face-o. Nu am grăsime corporală în plus. Mi-aș face-o dacă aș putea. Această operație este atât de greu de recuperat. Practic, timp de trei luni trebuie să stai întinsă pe față. Ești plin de vânătăi pentru o eternitate.”

Citește și:
Gisele Bündchen, mărturisiri în lacrimi despre divorțul de Tom Brady: „M-a făcut să îmi dau seama…’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people