Megan Fox, aspru criticată pe rețelele sociale. Care este motivul

Deși are o avere de aproximativ 8 milioane de dolari, Megan Fox le-a cerut fanilor să doneze bani pentru tatăl prietenei sale, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Megan Fox, aspru criticată pe rețelele sociale. Care este motivul

Megan Fox se confruntă cu un val de critici, după ce le-a cerut fanilor să doneze 30.000 de dolari pentru tatăl prietenei sale, care se confruntă cu probleme de sănătate. Strângerea de fonduri a fost lansată recent de tehniciana de unghii Brittney Boyce, pentru a-l ajuta pe tatăl său, Michael, care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

Fox, care are o avere estimată la 8 milioane de dolari, a redistribuit luni pe Instagram Story postarea lui Brittney, îndrumându-și fanii să doneze.

„Tatăl prietenei mele tocmai a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, dacă puteți ajuta, vă rog să o faceți”, a scris Fox, în vârstă de 37 de ani, care a inclus un link către strângerea de fonduri.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Așa cum era de așteptat, fanii și-au exprimat indignarea pe rețelele de socializare, susținând că actrița este suficient de bogată pentru a acoperi singură suma de 30.000 de dolari.

„De parcă nu ar fi bogată ca naiba și și-ar putea ajuta prietena imediat”, a scris un fan pe Twitter, în timp ce un altul a declarat că a rămas „absolut fără cuvinte” după ce a aflat că „milionara” Megan își îndrumă fanii să doneze pentru prietena ei.

„Dacă aș avea la fel de mulți bani ca ea, aș acoperi 100% din cheltuielile medicale ale părinților unui prieten înainte de a le cere străinilor să o facă”, a adăugat un alt fan dezamăgit.

Potrivit DailyMail.com, Megan a fost acuzată, de asemenea, că nu a donat, deoarece „cea mai mare donație este de doar 300 de dolari și este asociată cu numele Jesus Guerrero”.

Chiar dacă numele lui Megan nu poate fi găsit pe lista actuală a donatorilor, e posibil ca aceasta să fi donat direct lui Boyce și familiei sale, mai susține publicația.

Momentan, Boyce a reușit să strângă doar 7.500 de dolari, iar obiectivul final al strângerii de fonduri s-a ridicat de la 30.000 de dolari la 60.000 de dolari.

Conform Page Six, Boyce s-a ocupat de-a lungul timpului de manichiura multor vedete, printre care se numără și logodnicul lui Fox, Machine Gun Kelly, Kim Kardashian, Kerry Washington sau Olivia Rodrigo.

În descrierea de pe GoFundMe, tehniciana de unghii a dezvăluit că tatăl ei a fost diagnosticat săptămâna trecută cu cancer, după ce a făcut o tomografie computerizată.

„Are doar 64 de ani și încă lucrează. Nu plănuia să se retragă prea curând. A lipsit deja mult de la serviciu din cauza asta și presupun că va mai lipsi”, a scris ea.

Boyce a precizat și că tatăl ei și-a luat recent „prima rețetă”, care nu este acoperită de asigurarea sa de sănătate.

„Numai costul acesteia a fost de 1.000 de dolari și nici măcar nu acoperă o lună întreagă”, a scris Boyce. „Scopul meu aici este de a-l ajuta cu cheltuielile medicale pentru ca el să se poată concentra pe el însuși și nu pe stresul financiar”.

Recent, Megan Fox și-a încântat fanii cu o serie de imagini provocatoare. Actrița în vârstă de 37 de ani a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care purta un costum de baie verde, extrem de sexy.

„Pădurea este cel mai vechi prieten al meu”, a scris Fox în descrierea imaginilor în care pozează sexy pe o creangă de copac.

Așa cum era de așteptat, postarea a fost un real succes, strângând peste trei milioane de like-uri și zeci de mii de comentarii. Printre cei care i-au lăsat un comentariu actriței s-a numărat și Machine Gun Kelly.

„Dacă așa arată un animal sălbatic, l-aș lăsa să mă muște”, a scris artistul în vârstă de 33 de ani.

Reacția lui M.G.K i-a făcut pe fani să creadă că cei doi sunt din nou împreună.

Actrița și artistul au stârnit pentru prima dată zvonuri legate de despărțire în februarie, după ce Fox a împărtășit un citat enigmatic pe Instagram, a șters toate pozele cu logodnicul ei de pe contul ei și i-a dat unfollow înainte de Super Bowl 2023.

La momentul respectiv, fanii au speculat că MGK ar fi înșelat-o pe Fox cu chitarista Sophie Lloyd. Cu toate acestea, reprezentanții artistei au negat zvonurile, declarând pentru Page Six că „Sophie Lloyd este o muziciană profesionistă și desăvârșită, care a fost târâtă inutil în mass-media pe baza unor acuzații nefondate făcute de rețelele de socializare. Orice sugestie că ea ar fi acționat vreodată într-un mod neprofesionist sau că ar fi ieșit din relația ei este falsă.”

Citește și:
Cher are o nouă afacere. Brand-ul artistei te va surprinde

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video