Megan Fox, apariție provocatoare la petrecerea dată în cinstea Premiilor Grammy

Megan Fox a fost în centrul atenției la petrecerea Jam for Janie Grammy Awards Viewing Party.

Megan Fox, apariție provocatoare la petrecerea dată în cinstea Premiilor Grammy

Megan Fox a atras toate privirile la petrecerea organizată în cinstea Premiilor Grammy, Jam for Janie Grammy Awards Viewing Party. Actrița, în vârstă de 37 de ani, și-a schimbat look-ul, vopsindu-și părul într-o nuanță de roz. Cu toate acestea, nu podoaba sa capilară a fost în centrul atenției, ci outfitul îndrăzneț pe care l-a purtat. Fox a optat pentru o rochie foarte scurtă și decoltată din zale, care îi dezvăluia aproape în întregime trupul. Actrița din „Jennifer’s Body” a renunțat inclusiv la sutien, accesorizându-și ținuta doar cu o pereche de sandale cu toc argintii, o bijuterie pentru buze și o haină din blană, pe care și-a dat-o jos destul de rapid.

Înainte de a ajunge la petrecere, Fox a publicat câteva fotografii pe Instagram, în care își dezvăluia ținuta sexy.

„Girl, interrupted”, a scris actrița în descrierea pozelor.

Iubitul său, Machine Gun Kelly, nu a fost prezent la Jam for Janie Grammy Awards Viewing Party, însă cei doi s-au reunit mai târziu, la petrecerea de după Premiile Grammy a lui Billie Eilish la Fleur Room din West Hollywood.

Actrița și-a lansat recent propria carte, în care a abordat și subiectul legat de pierderea de sarcină suferită în timpul relației cu Machine Gun Kelly. Megan Fox a dezvăluit în cadrul emisiunii Good Morning America că a fost o perioadă foarte dificilă pentru ea și partenerul ei, amândoi încercând să se regăsească după acest moment greu. De asemenea, cuplul încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat și ce anume a dus la întreruperea de sarcină a actriței.

„Nu am trecut niciodată prin așa ceva în viața mea. Am trei copii, așa că a fost foarte dificil pentru amândoi și ne-a trimis într-o călătorie foarte sălbatică împreună și separat… încercând să navigăm prin ea: ‘Ce înseamnă asta?’ și ‘De ce s-a întâmplat asta?'”, a dezvăluit Megan.

În carte, Fox a scris despre o ecografie a unei fetițe la 10 săptămâni și o zi, împărtășind: „Poate dacă nu ai fi făcut-o… poate dacă aș fi făcut-o…”. În altă parte, ea scrie: „Vreau să te țin de mână / să-ți aud râsul (…) dar acum / trebuie să-ți spun / la revedere”. Un alt vers vorbește despre faptul că își imaginează că ține copilul în brațe „în timp ce te smulg dinăuntrul meu”. „Voi plăti orice preț”, scrie Fox. „Spune-mi te rog / care este răscumpărarea / pentru sufletul ei?”.

În timp ce au apărut la podcastul Whine Down with Jana Kramer, fostul soț al lui Fox, Brian Austin Green, și logodnica lui, Sharna Burgess, de 38 de ani, s-au destăinuit gazdei despre modul în care comunică împreună cu Fox pentru creșterea celor trei băieți, Noah Shannon, de 11 ani, Bodhi Ransom,de  9 ani, și Journey River, de 7 ani.

„Megan face foarte mult parte din viața noastră și vom fi mereu conectați datorită copiilor. Așa că suntem cu toții o familie. Prin urmare, nu există sentimente negative acolo ca să fie ca și cum nu poate fi în această casă”, a dezvăluit Burgess.

„Megan vine în casa noastră”, a spus Green. „Vine uneori când îi lasă sau îi ia pe copii și intră.”

„Și mai stă puțin”, a adăugat Burgess.

„Și ea îl va ține în brațe pe Zane și este ca și cum am fi o mare familie”, i-a spus Green lui Kramer despre fiul său de 16 luni pe care îl are cu Burgess. „Știi, familia se definește, evident, în moduri diferite. Dar cu ea, noi împărțim atât de multe și ea împarte acum atât de multe cu Sharna, iar ele au o legătură și o prietenie uimitoare și un respect și o dragoste reciprocă una față de cealaltă datorită acestui lucru.”

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, întâlnire romantică în New York. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people