Matthew Perry lucra la un film biografic înainte să moară. Cine ar fi interpretat rolul principal

Matthew Perry își dorea să realizeze un film biografic, iar un actorul cunoscut de la Hollywood ar fi înterpretat versiunea lui mai tânără.

Matthew Perry lucra la un film biografic înainte să moară. Cine ar fi interpretat rolul principal

Matthew Perry lucra la un film biografic înainte de moartea sa neașteptată, potrivit femeii care a fost văzută ultima dată cu el, Athenna Crosby. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Athenna, în vârstă de 25 de ani, a susținut că regretatul actor și comediant în vârstă de 54 de ani a vrut ca Zac Efron, alături de care a jucat în pelicula „17 Again”, să îl portretizeze în film.

Matthew Perry plănuia un film biografic

Athenna Crosby, femeia cu care Perry a luat prânzul cu doar o zi înainte să fie descoperit fără suflare în locuința sa din Los Angeles, a vorbit deschis despre planurile pe care le avea actorul. Potrivit acesteia, Matthew Perry intenționa să realizeze un film despre viața sa, iar rolul principal l-ar fi interpretat Zac Efron, alături de care a mai jucat în trecut.

„El a spus că vrea să facă un film despre viața lui. Și a lucrat cu Zac Efron în trecut la un film și a spus că vrea ca Zac Efron să îl interpreteze ca o versiune mai tânără a sa și că îl va ruga în curând să facă asta”, a declarat Athenna pentru publicație pe 1 noiembrie. 

Zac Efron, în vârstă de 36 de ani, a jucat anterior versiunea adolescentină a personajului lui Matthew, Mike, în filmul „17 Again” din 2009. Decesul din 28 octombrie al actorului din „Friends” a șocat pe toată lumea, în condițiile în care acesta își trasa proiectele de viitor pentru cariera sa, susține Athenna.

„Abia aștepta să împărtășească mai multe despre povestea sa și despre recuperarea lui și să susțină cu adevărat această cauză pentru a ajuta mai mulți oameni”, a adăugat ea în interviu. „Așadar, era atât de optimist și fericit în legătură cu tot ceea ce voia să facă.”

Athenna a fost fotografiată luând prânzul cu Matthew cu o zi înainte ca acesta să fie găsit mort în jacuzzi-ul său, după ceea ce pare a fi un înec accidental. Cei doi erau doar prieteni, a insistat ea, și pur și simplu se întâlneau pentru prânz.

„Se descurca foarte bine. Era o persoană foarte amuzantă, așa cum majoritatea oamenilor știu că era. Era caraghios, era amuzant. Făcea glume tot timpul. Îmi vorbea despre unele dintre proiectele viitoare la care voia să lucreze. Era foarte optimist cu privire la viitor”, a subliniat ea. 

Înainte de moartea sa, despre care s-a dovedit că nu a fost cauzată de o supradoză de droguri, Matthew Perry și-a lansat cartea de memorii 2022, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, care explorează călătoria sa și lupta cu dependența, relațiile și cariera lui. În carte, actorul a precizat că a căutat roluri diferite pe ecran după ce perioada de 10 ani în care a jucat în „Friends” s-a încheiat și că a vrut să fie amintit pentru mai mult decât pentru rolul său comic.

„Vorbea despre faptul că a existat o renaștere a interesului publicului față de el în ultima vreme și că spera să folosească acest lucru pentru a avea un al doilea act în cariera sa”, a recunoscut Athenna în interviul său, înainte de a adăuga: „Era foarte fericit. Așa că, aceasta este persoana cu care am vorbit”.

Citește și:
Teo Trandafir, confesiuni sincere după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: „Am avut așa un moment de panică”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people