Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza consumului de droguri

Matthew Perry a fost în comă timp de două săptămâni din cauza consumului de droguri.

Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza consumului de droguri

Matthew Perry, actorul devenit celebru pentru rolul din serialul Friends, a vorbit onest despre dependențele cu care s-a luptat în ultimii ani, mărturisind chiar că drogurile l-au adus la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani.

Actorul în vârstă de 53 de ani a dezvăluit că în urmă cu patru ani, starea lui de sănătate era atât de gravă, încât medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire. În plus, Matthew Perry a adăugat și că a fost în comă timp de două săptămâni și că a rămas internat în spital preț de cinci luni. Consumul excesiv de opioide i-a afectat atât de tare colonul încât a fost nevoit să folosească pungi drenabile timp de nouă luni.

„Medicii au spus familiei mele că am șanse de 2% să trăiesc. Am fost conectat la un aparat numit ECMO, care face toată respirația pentru inima și plămânii tăi. Nimeni nu supraviețuiește unui astfel de lucru”, a declarat actorul pentru People.

Matthew Perry povestește pe larg despre dependențele de droguri și de alcool în noua sa carte de memorii, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, care va apărea pe 1 noiembrie.

În ciuda problemelor cu care s-a confruntat în ultimii ani, Matthew Perry a mărturisit că acum este „destul de sănătos” și că a încetat să mai consume opioide. Actorul a mai spus și că cele 14 cicatrici de pe stomacul său – precum și ideea de a purta o pungă de colostomie pentru tot restul vieții – îi amintesc să nu mai ia niciodată oxicodonă.

„Tot ce trebuie să fac este să mă uit în jos”, a declarat actorul.

Nu este însă pentru prima oară când Matthew Perry vorbește deschis despre problemele pe care le-a avut din cauza consumului de substanțe interzise. În 2016, acesta a recunoscut că nu își poate aminti cum s-au desfășurat filmările pe durata a trei sezoane din serialul Friends.

„La un moment dat lucrurile deveniseră atât de rele încât nu le-am mai putut ascunde și toată lumea și-a dat seama ce se întâmpla cu mine”, a povestit Matthew Perry.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, declarații tranșante despre procedurile estetice: „Dacă îți distrugi fața, nu mai ai ce să faci'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people