Matthew Perry ar fi fost „neobișnuit” de obosit în ultimele zile. Unde a fost văzut actorul în ultima sa apariție publică

Matthew Perry ar fi dat semne neobișnuite de oboseală în ultimele sale zile de viață.

Matthew Perry ar fi fost "neobișnuit" de obosit în ultimele zile. Unde a fost văzut actorul în ultima sa apariție publică

Vedeta din „Friends”, Matthew Perry, ar fi revenit la consumul de medicamente și ar fi fost neobișnuit de obosit în ultimele zile de viață, relatează DailyMail. Actorul a murit la vârsta de 54 de ani într-un aparent accident de înec în cada cu hidromasaj din grădina casei sale din Los Angeles, în seara de 28 octombrie.

Matthew Perry, noi detalii despre ultimele zile de viață

În timp ce surse din cadrul poliției au declarat că au găsit în casa sa numeroase analgezice pe bază de rețetă și pastile împotriva anxietății, un prieten apropiat a dezvăluit că în zilele premergătoare morții sale au existat semne îngrijorătoare de „oboseală”.

Perry era foarte pasionat de jocul de pickleball – un joc asemănător cu tenisul – dar se spune că a plecat mai devreme acasă de la un meci la un club din apropierea locuinței sale, plângându-se de oboseală cu doar câteva ore înainte de a fi descoperit fără suflare. Deși Perry obișnuia să joace de două ori pe zi, sâmbătă ar fi rezistat doar o oră pe teren înainte de a pleca acasă, a declarat prietenul său Billy Bush.

„Pickleball-ul devenise o rutină zilnică. Am vorbit cu femeia cu care a jucat în această dimineață și în fiecare dimineață. Ea este în stare de șoc, îl adora pe Matt… a spus că a fost obosit astăzi și în ultima săptămână. Un pic mai mult decât de obicei”, a spus Bush. 

Prietenii insistă asupra faptului că Perry fusese într-o formă bună în ultimele săptămâni și credeau că reușise să rămână treaz, acesta luptându-se ani la rând cu dependența de alcool și medicamente. Cu toate acestea, în timp ce poliția a declarat că nu a găsit droguri ilegale în casa lui, surse au declarat pentru site-ul TMZ că au descoperit un depozit de medicamente eliberate pe bază de rețetă, inclusiv antidepresive, medicamente împotriva anxietății și un medicament pentru boala pulmonară obstructivă cronică, probleme legate de respirație, cum ar fi emfizemul și bronșita cronică. Perry fusese fumător.

Lisa Kudrow, prima reacție la moartea actorului

Lisa Kudrow crede că Matthew Perry, colegul ei de platou din „Friends”, ar fi murit din cauza medicamentelor care și-au făcut efectul în timp ce se afla în jacuzzi, susține o sursă pentru DailyMail. Moartea îndrăgitului actor a fost un șoc pentru toată lumea, iar cauza decesului său ar fi fost înecul.

Colega de platou a lui Perry, Lisa Kudrow, ar fi de părere că actorul a murit în urma unui amestec de medicamente care nu s-ar fi potrivit cu mediul în care se afla, a relatat o persoană apropiată de Kudrow. Matthew Perry a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles, în timp ce se afla în jacuzzi.

„Deși nimeni nu vrea să creadă că a fost vorba de medicamente – prescrise sau nu – desigur că este un gând în mintea lor. Se gândesc că trebuie să fi luat ceva care nu s-a potrivit cu apa caldă”, a declarat o sursă apropiată lui Kudrow pentru DailyMail.com.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Ultima ieșire publică a lui Matthew Perry înainte de a muri a fost o cină cu un prieten. Actorul din „Friends” a fost fotografiat în fața Apple Pan, un celebru local de hamburgeri din Los Angeles, cu șase zile înainte, părând relaxat. Starul din „Fools Rush In” părea fericit că se afla în oraș, fiind surprins într-o ținută lejeră și o dispoziție bună.

Citește și:
Ce a recunoscut Irina Fodor despre momentul în care o echipă de la America Express a ajuns înaintea ei la finalul unei probe

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people