Matthew McConaughey, viral pe rețelele sociale. Cum s-au pozat actorul și soția sa, Camila Alves

Matthew McConaughey a renunțat la pantaloni în noua reclamă a brand-ului său, Pantalones Organic Tequila.

Matthew McConaughey, viral pe rețelele sociale. Cum s-au pozat actorul și soția sa, Camila Alves

Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, au realizat o ședință foto inedită pentru a-și promova brand-ul Pantalones Organic Tequila. De Ziua Națională a Tequilei, cei doi au postat pe conturile lor de Instagram o imagine provocatoare, în care actorul în vârstă de 54 de ani nu poartă pantaloni. Matthew McConaughey apare pe un șezlong, citind un ziar și sorbind dintr-un cocktail, în timp ce Camila aplică o cremă cu protecție solară pe posteriorul său.

„Fundurile arse nu sunt distractive”, a fost mesajul care a însoțit fotografia inedită.

Cuplul a creat o campanie promoțională similară în luna octombrie a anului trecut, când au anunțat lansarea brand-ului lor de tequila. În videoclip, cei doi au renunțat la pantaloni pentru a merge pe motociclete printr-un câmp de agave.

„Când a încetat tequila să mai fie tequila?”, a întrebat-o Matthew pe Camila. „Așa e, nu? Unde este distracția?”, a răspuns soția actorului. Apoi, cei doi, care nu poartă pantaloni, au încheiat videoclipul cu o glumă: „Vă rugăm să nu-i păstrați pe ai voștri.”

Într-o altă declarație, Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alvesau, spus că brand-ul „Pantalones Organic Tequila este cel mai bun lucru pe care l-am făcut cu pantalonii pe noi.”

Luna trecută, Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey au sărbătorit 12 ani de mariaj. Cu această ocazie, actorul în vârstă de 54 de ani a împărtășit pe contul său de Instagram o imagine adorabilă cu soția sa.

„Mulțumesc”, a scris actorul în descrierea postării, adăugând hashtag-ul „#happyanniversary.” În imagine, cei doi împărtășesc un moment intim, actorul sărutând-o pe frunte pe Camila.

McConaughey și Alves s-au întâlnit pentru prima dată în 2006 într-un club. Într-un interviu din 2016 pentru revista PEOPLE, actorul a dezvăluit că pentru el a fost dragoste la prima vedere.

„Am văzut cu colțul ochiului această siluetă de un verde-albăstrui care a trecut plutind prin cadru, la aproximativ șase metri de mine. Ochii mei s-au ridicat și îmi amintesc ce am spus. Nu am zis: „Cine este asta? Am spus: „Ce este asta?”. În timp ce încercam să-i atrag atenția de la distanță, m-am gândit: „Nu este genul de femeie pe care să o chemi de la distanță, McConaughey. Ridică-ți fundul de pe scaun și du-te să o cunoști.” Ceea ce am și făcut”, a adăugat el.

Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey s-au căsătorit pe 9 iunie 2012 în casa lor din Austin, Texas. La petrecerea care a durat trei zile au participat mai multe celebrități, printre care și Reese Witherspoon, Kenny Chesney și Woody Harrelson.

Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey au împreună trei copii: Levi, în vârstă de 16 ani, Vida, în vârstă de 14 ani, și Livingston, în vârstă de 11 ani.

Într-un alt interviu acordat pentru PEOPLE în 2020, Matthew a mărturisit că, înainte de a o întâlni pe Camila, nu era sigur că va găsi vreodată „persoana potrivită'.

„Eram la modul: ‘Așteaptă, doar așteaptă. Fii tu însuți. Ea va veni dacă e menită să vină. Și dacă nu vine, e în regulă, ești tot un om bun, McConaughey. De când ne-am întâlnit, nu am vrut să îmi petrec timpul cu nicio altă femeie, cu siguranță nu am vrut să am relații intime cu altcineva. Nu am vrut să am copii cu altcineva decât cu ea”, a adăugat Matthew despre soția sa. „Avem o dragoste pe care nu o punem niciodată la îndoială.”

Citește și:
Bianca Censori, apariție controversată la cinema. Cum a fost surprinsă alături de Kanye West

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people