Matthew McConaughey și Camila Alves au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Imaginea rară împărtășită de actor

Matthew McConaughey și Camila Alves au celebrat 12 ani de mariaj.

Matthew McConaughey și Camila Alves au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Imaginea rară împărtășită de actor

Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey au sărbătorit 12 ani de mariaj. Cu această ocazie, actorul în vârstă de 54 de ani a împărtășit pe contul său de Instagram o imagine adorabilă cu soția sa.

„Mulțumesc”, a scris actorul în descrierea postării, adăugând hashtag-ul „#happyanniversary.” În imagine, cei doi împărtășesc un moment intim, actorul sărutând-o pe frunte pe Camila.

McConaughey și Alves s-au întâlnit pentru prima dată în 2006 într-un club. Într-un interviu din 2016 pentru revista PEOPLE, actorul a dezvăluit că pentru el a fost dragoste la prima vedere.

„Am văzut cu colțul ochiului această siluetă de un verde-albăstrui care a trecut plutind prin cadru, la aproximativ șase metri de mine. Ochii mei s-au ridicat și îmi amintesc ce am spus. Nu am zis: ‘Cine este asta?’ Am spus: ‘Ce este asta?’. În timp ce încercam să-i atrag atenția de la distanță, m-am gândit: ‘Nu este genul de femeie pe care să o chemi de la distanță, McConaughey. Ridică-ți fundul de pe scaun și du-te să o cunoști.’ Ceea ce am și făcut,” a adăugat el.

Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey s-au căsătorit pe 9 iunie 2012 în casa lor din Austin, Texas. La petrecerea care a durat trei zile au participat mai multe celebrități, printre care și Reese Witherspoon, Kenny Chesney și Woody Harrelson.

Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey au împreună trei copii: Levi, în vârstă de 16 ani, Vida, în vârstă de 14 ani, și Livingston, în vârstă de 11 ani.

Într-un alt interviu acordat pentru PEOPLE în 2020, Matthew a mărturisit că, înainte de a o întâlni pe Camila, nu era sigur că va găsi vreodată „persoana potrivită”.

„Eram la modul: ‘Așteaptă, doar așteaptă. Fii tu însuți. Ea va veni dacă e menită să vină. Și dacă nu vine, e în regulă, ești tot un om bun, McConaughey'”, a povestit actorul. „De când ne-am întâlnit, nu am vrut să îmi petrec timpul cu nicio altă femeie, cu siguranță nu am vrut să am relații intime cu altcineva. Nu am vrut să am copii cu altcineva decât cu ea,” a adăugat Matthew despre soția sa. „Avem o dragoste pe care nu o punem niciodată la îndoială.”

De asemenea, actorul a dezvăluit recent într-un interviu pentru PEOPLE cum a învățat să își transforme munca în povești interesante pentru copiii lui. Matthew McConaughey a precizat că nu tot timpul le poate spune micuților despre ce este cu adevărat filmul în care joacă, dar încearcă să le ofere o perspectivă.

„Faptul că am copii știu că m-a făcut un artist mai bun și m-a făcut un actor mai bun, pentru că ei văd lucrurile pentru prima dată tot timpul. Întrebările lor sunt inocente”, a declarat el pentru publicație.

„Devin un povestitor mai bun pentru că am copii. Adică veneam acasă de la muncă de la ceva precum True Detective, iar copilul meu de 4 ani mă întreabă: ‘Ce ai făcut azi?’. Nu pot să le spun despre ce este vorba cu adevărat în serial, nu este adecvat vârstei. Așa că trebuie să intru într-o parabolă pentru ei.”

Matthew a explicat că, la un moment dat, și-a dat seama că nu a lucrat niciodată la un film sau la o emisiune TV care să fie potrivită pentru copii: „Pe măsură ce devii părinte, la ce ajungi să te uiți? Ajungi să te uiți mai ales la ceea ce se uită copiii tăi, așa că mi-am zis: ‘Omule, nu am participat niciodată la un film de animație’, iar mie îmi place să fac voci”, a spus el.

Cu toate acestea, actorul din Interstellar a jucat în 2016 în filmul de animație Sing și în continuarea acestuia din 2021, oferind ocazia perfectă pentru cei trei copii ai săi de a experimenta munca sa.

„Au crezut că a fost foarte tare”, a împărtășit Matthew. „Îmi amintesc că am stat la premieră cu ei ascultând și spunând: ‘Hei, asta sună ca…’ și au avut acel moment în care se uită la ecran și la partea audio, apoi se uită la mine stând lângă ei și fac calculele. Asta a fost foarte tare pentru ei, iar asta a fost ceva ce am făcut pentru ei – și pentru copilul din noi toți.”

Citește și:
Cara Delevingne și iubita sa, Minke, au sărbătorit doi ani de relație: „Nu îmi pot imagina viața fără tine'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people