Matthew McConaughey, moment emoționant cu fiul său, Levi, în timp ce adolescentul își face debutul ca actor în „Way of the Warrior Kid”

Matthew McConaughey a fost alături de fiul lui, Levi, pe platoul de filmare.

Matthew McConaughey, moment emoționant cu fiul său, Levi, în timp ce adolescentul își face debutul ca actor în "Way of the Warrior Kid"

Matthew McConaughey a fost văzut consolându-și fiul de 16 ani, Levi, pe platourile de filmare din California, unde băiatul își face debutul în filmul „Way of the Warrior Kid.”

Matthew McConaughey, moment emoționant cu fiul său

Într-un videoclip obținut de TMZ, Matthew McConaughey își încurajează fiul, iar după au o scurtă discuție la Mission Beach, în San Diego. Levi se pregătea să filmeze o scenă în care trebuia să facă tracțiuni, atunci când tatăl său celebru a vorbit cu el, conform unei surse TMZ.

Actorul în vârstă de 54 de ani nu este implicat în producție, dar părea să fie acolo pentru a-l sprijini pe fiul său cel mare. 

@tmz Watch #MatthewMcConaughey ♬ original sound – TMZ

Rolul lui Levi în „Way of the Warrior Kid” a fost anunțat la începutul lunii septembrie. El a obținut un rol secundar alături de actrița în ascensiune Ava Torres, deși rolurile lor exacte în povestea despre puterea tinerilor nu sunt încă evidente.

Din distribuție mai fac parte Chris Pratt, Linda Cardellini și Jude Hill. McConaughey a declarat anterior pentru Entertainment Tonight că și-ar sprijini copiii dacă ar dori o carieră în industria divertismentului.

„Uite, vreau ca ei să facă orice lucru pentru care sunt înzestrați,” a spus el în 2020. „Orice lucru la care au o abilitate naturală și pentru care sunt dispuși să muncească pentru a se perfecționa. Oricare ar fi acesta, vreau să-l urmeze. Dacă asta înseamnă să fie ceva în industria în care mă aflu eu? Bravo. Am întâlnit unii dintre cei mai minunați oameni din viața mea în industria mea, iubesc ceea ce fac.”

Pe lângă Levi, câștigătorul premiului Oscar mai are o fiică, Vida, de 14 ani, și un fiu, Livingston, de 11 ani, împreună cu soția sa, Camila Alves.

Ce mesaj i-a transmis lui Levi de ziua lui de naștere

McConaughey și Alves au făcut senzație anul trecut când i-au permis lui Levi să își creeze un cont de Instagram la aniversarea de 15 ani.

Actorul din „Interstellar” a emoționat și mai mult fanii când a împărtășit un mesaj emoționant pe Instagram în iulie, pentru a marca cea de-a 16-a aniversare a fiului său. „Eu și mama ta sperăm că am făcut o treabă cât mai bună posibil. Nu o să ne ai pe noi ca plasă de siguranță în această lume minunată și sălbatică pentru totdeauna. Doar ieși, bucură-te. Fii atent la ceea ce te înconjoară. Fii tu însuți. Știi când să spui da, când să spui nu și când să spui poate. Vezi binele în toți ceilalți, dar ține minte că nu toată lumea este mereu atentă” a spus actorul.

Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, au ales să își promoveze brand-ul Pantalones Organic Tequila într-un mod inedit. În imaginea distribuită pe Instagram, cei doi au renunțat la pantaloni, alegând să tundă iarba într-o ținută sumară. Astfel că, actorul în vârstă de 54 de ani a purtat o cămașă albastră, bocanci, ochelari de protecție și o șapcă. Soția sa, în vârstă de 41 de ani, a avut un outfit similar, singura diferență fiind că a optat pentru o cămașă din denim cu mâneci lungi.

„Tundeți iarba, ridicați paharul”, a scris actorul în descrierea imaginii, care a fost cenzurată pentru a nu dezvălui părțile intime.

Citește și:
Regele Charles și-a întrerupt tratamentul împotriva cancerului, la opt luni de la diagnostic. Care a fost motivul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people