Matthew McConaughey, fotografie rară cu fiica lui, Vida. Adolescenta a împlinit 14 ani

Matthew McConaughey i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, Vida, care a împlinit 14 ani.

Matthew McConaughey, fotografie rară cu fiica lui, Vida. Adolescenta a împlinit 14 ani

Matthew McConaughey le-a oferit fanilor o imagine rară cu Vida, singura fiică a lui și a soției sale, Camila Alves, în această săptămână. Câștigătorul premiului Oscar în vârstă de 54 de ani a transmis pe Instagram un mesaj emoționant pentru Vida, la o zi după ce a împlinit 14 ani.

Matthew McConaughey, omagiu emoționant pentru fiica lui, Vida

El a inclus două fotografii frumoase cu fiica lui pe care le-a făcut în timp ce petrecea timp în aer liber lângă casa lor de 6 milioane de dolari din Texas. Vida pare să fie o copie fidelă a mamei sale, cu aceleași trăsături ale feței, ochi căprui și păr brunet și creț.

„Pentru Vida, care nu a trecut niciodată pe lângă o floare pe care să nu o culeagă, La mulți ani”, a scris tatăl a trei copii pe Instagram.

Actorul a oferit apoi o explicație amuzantă despre motivul pentru care mesajul său pentru Vida, care s-a născut pe 3 ianuarie 2010, a venit cu o zi întârziere: „*Cu o zi întârziere pentru că telefonul meu mobil a zburat din buzunar în bucla roller coaster-ului la ziua ei de naștere de ieri!*”.

Petrecerea epică a avut loc miercuri la parcul de distracții Six Flags din San Antonio, Texas, potrivit fiului cel mare al lui Matthew și al Camillei, Levi, în vârstă de 15 ani. Adolescentul a împărtășit o fotografie cu sora lui mai mică țipând cu mâinile în aer în timp ce se distrau într-un rollercoaster.

„Așteptam să postez pentru că ne-am petrecut ziua de ieri făcând unul dintre lucrurile preferate ale surorii mele! a scris Levi, adăugând: ‘La mulți ani la 14 ani Vida!”.

Alături de Levi și Vida, Matthew și Camila îl au în comun și pe Livingston, în vârstă de 11 ani. Livingston a împlinit 11 ani cu doar câteva zile înainte de cea a lui Vida, vineri, 29 decembrie. Matthew s-a asigurat să onoreze ziua specială a fiului său cel mai mic cu o postare pe Instagram.

Atât Matthew McConaughey, cât și Camila Alves au ținut să își țină copiii departe de rețelele de socializare, cu excepția momentelor importante. Iar o zi de naștere a fost excepția perfectă, deoarece actorul a împărtășit o fotografie cu el însuși întins pe o canapea cu Livingston zâmbind în brațele lui, în semn de omagiu.

„Double one’s, ne place să te privim cum crești”, a scris actorul. „Mulțumesc că ne-ai pus atâtea zâmbete pe fețele noastre. Cu dragoste. Papa’s”.

De asemenea, și fratele lui mai mare a făcut o postare dulce pe Instagram cu această ocazie. El a împărtășit șapte fotografii emoționante, pe care mama lor le-a repostat pe pagina sa.

„Happy 11th lil bro, crești atât de repede! #happybirthday”, a scris Levi.

„Ei bine… Când fiul tău cel mare are o postare atât de grozavă pentru ziua de naștere a frățiorului său mai mic, renunț să mă gândesc la propria mea postare! re-postând-o! Astăzi îl sărbătorim pe cel mai mic dintre noi, care împlinește 11 ani!!!! El aduce atât de multă bucurie și învățături în viața noastră. Este greu de descris în cuvinte!!!”, a scris modelul brazilian.

Citește și:
Pamela Anderson, complet nemachiată în noua campanie Proenza Schouler. Cum arată actrița în vârstă de 56 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people