Matthew McConaughey, detalii inedite despre cariera sa. Cum l-a ajutat ipostaza de tată în actorie: „Devin un povestitor mai bun”

Matthew McConaughey s-a destăinuit despre modul în care rolul tată i-a influențat cariera și cum a devenit un povestitor mai bun pentru copiii lui.

Matthew McConaughey, detalii inedite despre cariera sa. Cum l-a ajutat ipostaza de tată în actorie: "Devin un povestitor mai bun"

Matthew McConaughey s-a destăinuit despre modul în care rolul de tată i-a influențat cariera. Actorul, în vârstă de 54 de ani, împarte trei copii cu soția sa Camila Alves: Levi, de 15 ani, Vida, de 14 ani, și Livingston, de 11 ani. Matthew a explicat recent cum crede că paternitatea l-a făcut un actor mai bun.

Matthew McConaughey, dezvăluiri inedite despre carieră și rolul de tată

Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru PEOPLE cum a învățat să își transforme munca în povești interesante pentru copiii lui. McConaughey a precizat că nu tot timpul le poate spune micuților despre ce este cu adevărat filmul în care joacă, dar încearcă să le ofere o perspectivă.

„Faptul că am copii știu că m-a făcut un artist mai bun și m-a făcut un actor mai bun, pentru că ei văd lucrurile pentru prima dată tot timpul. Întrebările lor sunt inocente”, a declarat el pentru People. „Devin un povestitor mai bun pentru că am copii, adică veneam acasă de la muncă la ceva precum True Detective, iar copilul meu de 4 ani mă întreabă: „Ce ai făcut azi?” Nu pot să le spun despre ce este vorba cu adevărat în serial, nu este adecvat vârstei. Așa că trebuie să intru într-o parabolă pentru ei.”

De asemenea, actorul a descris cum natura proiectelor sale l-a făcut să fie creativ în preajma copiilor săi. El a precizat că trebuie să le ofere celor mici o poveste care să ilustreze proiectul în care este implicat, fără să ofere detalii concise.

„A trebuit să devin un povestitor mai bun pentru a le povesti copiilor mei despre un băiat bun, un băiat rău și un monstru, pentru a le spune parabola poveștii în care eram.”, a mai spus actorul.

Matthew a explicat că, la un moment dat, și-a dat seama că nu a lucrat niciodată la un film sau la o emisiune TV care să fie potrivită pentru copii: „Pe măsură ce devii părinte, la ce ajungi să te uiți? Ajungi să te uiți mai ales la ceea ce se uită copiii tăi, așa că mi-am zis: „Omule, nu am participat niciodată la un film de animație”, iar mie îmi place să fac voci”, a spus el.

Cu toate acestea, actorul din Interstellar a jucat în 2016 în filmul de animație Sing și în continuarea acestuia din 2021, oferind ocazia perfectă pentru cei trei copii ai săi de a experimenta munca sa.

„Au crezut că a fost foarte tare”, a împărtășit Matthew. „Îmi amintesc că am stat la premieră cu ei ascultând și spunând: „Hei, asta sună ca…” și au avut acel moment în care se uită la ecran și la partea audio, apoi se uită la mine stând lângă ei și fac calculele. Asta a fost foarte tare pentru ei, iar asta a fost ceva ce am făcut pentru ei – și pentru copilul din noi toți.”

Matthew McConaughey și-a croit drumul la Hollywood în urmă cu 30 de ani, dar a avut parte de suișuri și coborâșuri pe parcurs. Într-un interviu acordat publicației People, McConaughey a împărtășit că există un „proces de inițiere” în această industrie și că nu ar vrea să fie altfel.

„Eu, ca oricine, am avut suișuri și coborâșuri. Scorul meu ca actor a fost mai mare, scorul meu ca actor a fost mai mic. Am câștigat premii Oscar. Am fost arestat cântând gol la bongos”, a declarat el pentru publicație.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people