Matt LeBlanc, mesaj emoționant pentru Matthew Perry, la două săptămâni de la moartea acestuia: „Ești în sfârșit liber!”

Matt LeBlanc a transmis un mesaj înduioșător pentru Matthew Perry, la două săptămâni de la moartea actorului.

Matt LeBlanc, mesaj emoționant pentru Matthew Perry, la două săptămâni de la moartea acestuia: "Ești în sfârșit liber!"

Matt LeBlanc a transmis un mesaj individual după moartea colegului de platou din „Friends”, Matthew Perry. Actorul în vârstă de 56 de ani a intrat marți, 14 noiembrie, pe Instagram pentru a vorbi despre pierderea lui Perry, care a murit aparent înecat pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani.

Matt LeBlanc și Matthew Perry au interpretat unele dintre cele mai iconice personaje din industria de film. Joey și Chandler din „Friends” au ajuns cunoscuți publicului larg pentru prietenia lor strânsă și unică, prietenie care s-a menținut și în viața reală. Matt LeBlanc își amintește cu nostalgie despre acele vremuri, în care erau aproape de nedespărțit.

Matt LeBlanc, omagiu emoționant pentru Matthew Perry

La două săptămâni de la moartea lui Perry, colegii săi de platou au transmis câte un mesaj emoționant despre bunul lor prieten, care a avut un impact semnificativ în viețile lor. În stilul său caracteristic, LeBlanc a încheiat mesajul emoționant cu o glumă care datează de mulți ani.

„Matthew,
Îmi iau rămas bun cu inima strânsă. Momentele pe care le-am petrecut împreună sunt, sincer, printre cele mai frumoase din viața mea.
A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată.
Întinde-ți aripile și zboară, frate, ești în sfârșit liber. Cu multă dragoste.
Și cred că vei păstra cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi.”, este mesajul transmis de Matt LeBlanc la o fotografie cu cei doi postată pe Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cei doi au fost prieteni și în afara platoului de filmat

În timpul unui interviu acordat în 2015 pentru People, LeBlanc a spus că Perry era ca un „frate mai mic” al său. Deși LeBlanc a recunoscut anul următor că nu se mai vedea așa des cu Perry, el a susținut că asta a fost ceea ce a făcut ca relația lor să fie atât de specială.

„Îl iubesc pe tipul ăsta!. Pot să nu-l văd timp de cinci ani și apoi să ajungem într-o cameră împreună și să avem încă acea comunicare unul cu celălalt. Este uimitor, într-adevăr. Zece ani într-o clădire fără ferestre și cu ușile încuiate, am ajuns să ne cunoaștem destul de bine.”, a spus el despre starul din „Odd Couple”. 

Lupta de zeci de ani a lui Perry cu dependența a început la doar trei ani după ce cei doi au început să lucreze împreună. Vedeta din „Fools Rush In” a ajuns să meargă de două ori la dezintoxicare în timpul serialului, între 1994 și 2004. De fapt, el a dezvăluit anul trecut că prietenii și colegii săi de distribuție l-au confruntat în legătură cu dependența sa la apogeul carierei lui, ceea ce l-a forțat să intre la tratament.

În timp ce luptele sale cu dependența și-au pus amprenta asupra relațiilor lui, toate cele șase vedete principale din „Friends” s-au reunit în 2021 pentru un film, care se pare că ar fi fost ultima dată când au fost cu toții în aceeași cameră.

Citește și:
Compania lui Robert De Niro, găsită vinovată în procesul intentat de fosta asistentă a actorului

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people