Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, surprinși în ipostaze romantice în vacanța de vis din Grecia

Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au fost surprinși la plajă în timpul vacanței lor din Grecia.

Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, surprinși în ipostaze romantice în vacanța de vis din Grecia

Matt Damon și Luciana Barroso au fost fotografiați în vacanța lor în Grecia, fiind surprinși în ipostaze romantice la plajă. Actorul, în vârstă de 53 de ani, a purtat un costum de baie negru și o cămașă cu nasturi, duminică, renunțând la aceasta din urmă atunci când el și soția sa, în vârstă de 47 de ani, au intrat în apă.

Matt Damon și Luciana Barroso, vacanță de vis în Grecia

Barroso, la rândul ei, s-a acoperit cu o fustă din dantelă neagră cu model de cranii, înainte de a face o baie într-un bikini negru fără bretele și slip asortat. La fel ca soțul ei, ea a păstrat un profil discret, purtând ochelari de soare și o șapcă de baseball neagră.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Cuplul s-a bucurat de soare în timpul weekendului, Damon îmbrățișând-o pe Barroso din spate și sărutând-o.

sursa: profimedia

Perechea obișnuiește spă își facă vacanțele în Grecia. Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au împărtășit un moment dulce în timp ce se aflau în vacanță în Mykonos anul trecut, când au dansat împreună alături de frații Chris și Liam Hemsworth. Fericitul cuplu părea foarte bine dispus, actorul din Oppenheimer aruncându-și brațele în aer în timp ce ținea în mână o băutură și își privea cu admirație soția, care purta un top alb și pantaloni de in asortați.

Barroso este căsătorită cu Damon din decembrie 2005. De atunci, ea a dat naștere fiicelor Isabella, de 18 ani, Gia, de 15 ani, și Stella, de 13 ani.

Cum s-au cunoscut cei doi

Fosta barmaniță este, de asemenea, mama fiicei Alexia din căsătoria sa anterioară cu Arbello Barroso. Damon filma „Stuck on You” în Florida, în 2003, când și-a cunoscut partenera în timp ce aceasta lucra.

„Am văzut-o literalmente într-o cameră aglomerată, la propriu”, le-a spus câștigătorul Oscarului telespectatorilor”Ellen DeGeneres Show’ în 2011. „Nu știu cum s-ar mai fi intersectat drumurile noastre dacă nu se întâmpla asta.”

În timp ce își creșteau familia, Damon și Luciana i-au ținut în principal pe cei mici departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, ei au făcut rare apariții pe covorul roșu de-a lungul anilor, cel mai recent pozând pe covorul roșu când „Oppenheimer” a apărut în iulie 2023.

La premieră, Matt Damon a zâmbit, de asemenea, pentru fotografii cu o întreagă serie de actori, printre care Emily Blunt, Cillian Murphy și Robert Downey Jr. Matt joacă rolul generalului-locotenent Leslie Groves, un inginer care a condus Proiectul Manhattan. Între timp, Cillian îl interpretează pe Dr. J. Robert Oppenheimer, „părintele bombei atomice”, în superproducția de 81 de milioane de lire sterline regizată de Christopher Nolan.

Oppenheimer a fost directorul laboratorului care a proiectat bomba atomică în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în cadrul proiectului ultrasecret Manhattan. Filmul este o adaptare după cartea din 2006 „American Prometheus: The Triumph And Tragedy Of J. Robert Oppenheimer”, de Kai Bird și Martin J. Sherwin. Cartea, care a primit premiul Pulitzer, prezintă în detaliu viața personală a lui Oppenheimer și perioada în care a condus Proiectul Manhattan la începutul și mijlocul anilor 1940.

Citește și:
Decizia luată de Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a naște al patrulea copil: „M-am gândit că este un moment bun…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people