Matt Damon face dezvăluiri despre presiunile la care e supus bunul său prieten, Ben Affleck 

Matt Damon a dezvăluit că este recunoscător pentru că n-a fost nevoit niciodată să facă facă unor presiuni uriașe din partea presei, așa cum i se întâmplă prietenului și frecventului său colaborator Ben Affleck, pe fondul zvonurilor despre iminentul divorț al acestuia de Jennifer Lopez.

Matt Damon face dezvăluiri despre presiunile la care e supus bunul său prieten, Ben Affleck 

Matt Damon a vorbit, într-un interviu recent acordat Radio Times Podcast, unde a mers pentru a promova filmul The Instigators, un proiect la care a lucrat alături de Casey Affleck, fratele lui Ben Affleck, despre uriașa presiune la care este supus bunul său prieten pe fondul relației sale sentimentale cu Jennifer Lopez. El a mărturisit faptul că este recunoscător că nu a fost nevoit să fie supus aceleiași atenții publice precum Affleck, de-a lungul celor două decenii de când cei doi actori sunt parte din elita industriei de film de la Hollywood.

„Am fost realmente norocos în felul acesta”, a declarat Matt Damon, continuând: „Mai ales când mă uit la fratele lui Casey, Ben. Nu îmi pot imagina cum este să trăiești cu asemenea atenție îndreptată asupra ta. Și asta se întâmplă constant de 25 de ani. Am avut în multe feluri cariere paralele, așa că am avut noroc că am fost cumva scutit de această parte.”

Actorul a vorbit și despre modul în care schimbările din industria media au afectat viețile persoanelor publice: „Acea industrie a revistelor (tabloide, n.red.) era uriașă”, a spus el. Întrebat de ce crede că a reușit să evite acel tip de atenție, Matt Damon a spus că crede că asta se datorează relației sale. „Un tip care e căsătorit, asta e plictisitor.”

Matt Damon este căsătorit de aproape două decenii cu Luciana Barroso. Cei doi s-au întâlnit în 2003, când Barroso lucra într-un bar, și au început curând o legătură. S-au căsătorit în 2005. Cuplul are trei fiice, Isabella, Gia și Stella. De asemenea, Damon este tatăl vitreg al fiicei Lucianei Barroso dintr-o relație anterioară.

Matt Damon și Ben Affleck au colaborat încă de la începuturile carierelor lor, și au obținut primul lor succes notabil cu filmul Good Will Hunting, în care au jucat amândoi, alături de Minnie Driver, Robin Williams și Casey Affleck, printre alții. Proiectul a fost un succes imens, iar Damon și Affleck au câștigat un trofeu Oscar pentru scenariul pe care l-au scris împreună.

Amintindu-și de acea perioadă, Matt Damon a continuat:

„Acum 25 de ani revistele mă cam ignorau. Ce vindeau acele publicații erau scandalurile și lucrurile legate de sex sau alte chestii. Atâta vreme cât nu făceai nimic din toate astea, nu meritai timpul lor și nu avea sens să aștepte să îți facă o poză, așa că am fost lăsat în pace.”

Ceea ce nu înseamnă, a mai declarat actorul, că nu a resimțit și efectele negative ale faimei sale. Experiența, a spus acesta, a fost „bizară, un sentiment deconcertant”, așa că s-a cufundat în muncă pentru a evita senzația. De asemenea, a fost ajutat și de faptul că soția lui nu era, la rândul ei, o celebritate.

Recent, Matt Damon a fost alături de întreaga sa familie la evenimentele de promovare a filmului, afișând imaginea unei căsnicii fericite, asta în vreme ce bunul său prieten, Ben Affleck, a redevenit o obsesie a publicațiilor dedicate celebrităților, care au lansat zvonuri despre o iminentă despărțire a acestuia de Jennifer Lopez.

Affleck și Lopez, care au mai avut o relație intens mediatizată la începutul anilor 2000 și care au declarat în multiple rânduri că presiunea presei și-a spus cuvântul în eșecul acelei relații, s-au căsătorit cu doi ani în urmă, la mai bine de 20 de ani de la legătura lor inițială. Faptul că nu au fost văzuți împreună de multe ori de-a lungul ultimelor luni a condus la speculații intense privind liniștea mariajului lor, iar presa a vorbit inclusiv despre faptul că Affleck și-a închiriat o casă separată în Los Angeles, după ce cuplul a decis să vândă locuința comună, care este pe piață de mai bine de un an.

Citește și:
Sanda Bullock, mărturisiri surprinzătoare despre schimbările din viața ei după ce a împlinit 60 de ani: „Sunt prea obosită'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people