Matt Damon, dezvăluiri inedite despre rolul de tată. Ce spune despre creșterea fiicelor sale: „Încerc să ascult”

Matt Damon a vorbit deschis despre cum este în rolul de tată a patru fete și ce părere are despre iubitul celei mai mari fiice ale sale.

Matt Damon, dezvăluiri inedite despre rolul de tată. Ce spune despre creșterea fiicelor sale: "Încerc să ascult"

Matt Damon nu plănuiește să fie prea dur cu iubiții fiicelor sale, cel puțin nu încă. Actorul în vârstă de 53 de ani a apărut la Radio Andy de la SiriusXM și a vorbit cu gazda Andy Cohen despre cel mai bun sfat al său pentru a fi tată de fată.

Matt Damon, dezvăluiri despre rolul de tată de fată

Matt Damon este tatăl fiicelor Isabella, de 18 ani, Gia, de 15 ani, și Stella, de 13 ani, și Alexia, de 25 de ani.

„Oh, omule. Nu știu. Nu m-aș încumeta să dau sfaturi nimănui, în afară de faptul că încerc să ascult și să fiu de ajutor”, a răspuns Damon la întrebarea lui Cohen despre cel mai bun sfat al său. „Adică, în cele din urmă, este vorba despre construirea stimei de sine”.

„Știi, 99% din deciziile pe care le iau, tu nu vei fi acolo, nu?”, a adăugat Damon.

„Exact. Ce fel de tată ești când aduc un băiat acasă și spun: „Mă întâlnesc cu acest…”, a întrebat Cohen, trăgând de timp.

„Oh, sunt bine. Sunt de acord cu asta. Știi ce vreau să spun?”, a răspuns Damon, determinându-l pe Cohen să întrebe: „Nu te transformi într-un dur, de genul: „Ce faci cu fiica mea?”

„Nu, nu, nu. Ăsta e un trop vechi pe care cred că oamenilor le place să îl joace. Știi, taților le place să glumească despre asta între ei, cred că uneori, dar nu”, a explicat tatăl a patru copii. „Știi, cel puțin, a noastră are, știi, ea are acest iubit incredibil pe care eu și Lucy îl iubim”, a spus Damon despre fiica sa Alexia. „Îl adorăm pe tipul ăsta și să vedem că face astfel de alegeri, într-adevăr, este cât se poate de bine.”

Recent, Matt Damon a pășit pe covorul roșu alături de întreaga sa familie la premiera din New York a celui mai recent film al său, The Instigators. Actorul a pozat extrem de mândru alături de cele patru fiice ale sale și soția sa.

sursa: Profimedia

PEOPLE a vorbit cu actorul din Oppenheimer la eveniment, care a spus că soția sa a fost cea care l-a convins să se alăture viitorului thriller comic.

„De fapt, ea l-a produs pe acesta”, a spus Damon despre Luciana Barroso. „Așa că a fost implicată foarte activ în el, dar eu pur și simplu am încredere în ea. Ea este unul dintre acei oameni în ale căror gusturi am încredere totală, la fel ca și Casey și Ben Affleck”

Cum s-au cunoscut actorul și soția lui

 Luciana Barroso este căsătorită cu Damon din decembrie 2005. De atunci, ea a dat naștere fiicelor Isabella, de 18 ani, Gia, de 15 ani, și Stella, de 13 ani.

Luciana Barroso mai are o fiică, pe nume Alexia, din căsătoria sa anterioară cu Arbello Barroso. Damon filma „Stuck on You” în Florida, în 2003, când și-a cunoscut partenera în timp ce aceasta lucra.

„Am văzut-o literalmente într-o cameră aglomerată, la propriu', le-a spus câștigătorul Oscarului telespectatorilor ‘Ellen DeGeneres Show’ în 2011. „Nu știu cum s-ar mai fi intersectat drumurile noastre dacă nu se întâmpla asta.”

Citește și:
Irina Fodor, detalii inedite despre noul sezon Asia Express: „Totul este altfel față de cum știm noi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people