Matt Damon, apariție inedită alături de fiicele sale la premira filmului „Oppenheimer” de la Paris

Matt Damon a avut o apariție elegantă alături de fiicele lui la premiera filmului Oppenheimer.

Matt Damon, apariție inedită alături de fiicele sale la premira filmului "Oppenheimer" de la Paris

Matt Damon a fost susținut de către fiicele sale, în timp ce au participat la premiera „Oppenheimer” de la Paris. Actorul în vârstă de 52 de ani a avut o apariție publică rară alături de fetele sale, în timp ce au ieșit cu toții la Cinema Le Grand Rex pentru a sărbători noul său film biografic.

Matt Damon, apariție rară alături de fiicele lui

Pentru această ocazie, Damon a fost o prezență elegantă într-un costum albastru marin, pe care l-a asortat cu un tricou alb simplu și cizme maro. El a fost susținut cu drag de fiicele sale, Alexia, în vârstă de 24 de ani, Gia, în vârstă de 14 ani, și Stella, în vârstă de 12 ani, și de doi dintre prietenii lor. Matt este, de asemenea, tatăl Isabellei, în vârstă de 17 ani.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

La premieră, Matt Damon a zâmbit, de asemenea, pentru fotografii cu o întreagă serie de actori, printre care Emily Blunt, Cillian Murphy și Robert Downey Jr. Matt joacă rolul generalului-locotenent Leslie Groves, un inginer care a condus Proiectul Manhattan. Între timp, Cillian îl interpretează pe Dr. J. Robert Oppenheimer, „părintele bombei atomice”, în superproducția de 81 de milioane de lire sterline regizată de Christopher Nolan.

Oppenheimer a fost directorul laboratorului care a proiectat bomba atomică în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în cadrul proiectului ultrasecret Manhattan. Filmul este o adaptare după cartea din 2006 „American Prometheus: The Triumph And Tragedy Of J. Robert Oppenheimer”, de Kai Bird și Martin J. Sherwin. Cartea, care a primit premiul Pulitzer, prezintă în detaliu viața personală a lui Oppenheimer și perioada în care a condus Proiectul Manhattan la începutul și mijlocul anilor 1940.

Cum s-au cunoscut actorul și soția lui

Matt le împarte pe Isabella, Gia și Stella cu soția sa, Luciana Barroso, în timp ce pe fiica ei, Alexia, a adoptat-o din relația anterioară cu Arbello Barroso. Matt și Luciana s-au cunoscut în aprilie 2003, în timp ce laureatul la Oscar filma „Stuck On You” în Miami, iar ea lucra într-un bar.

După ce s-au logodit în septembrie 2005, ei s-au căsătorit aproape trei luni mai târziu, în cadrul unei ceremonii civile private la Biroul de Căsătorii din Manhattan. Când s-au cunoscut, Luciana Barroso era căsătorită cu Arbello Barroso, alături de care o creștea pe Alexia, pe atunci în vârstă de patru ani, dar divorțul lor a fost finalizat în decembrie 2004, cu un an înainte ca ea să se căsătorească cu scenaristul premiat cu Oscar.

De când s-au căsătorit, cei doi duc o viață fericită și au adesea apariții foarte îndrăgite. Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au împărtășit un moment dulce în timp ce se aflau în vacanță în Mykonos, când au dansat împreună alături de frații Chris și Liam Hemsworth. Fericitul cuplu, care este căsătorit din 2005, părea foarte bine dispus, actorul din „Oppenheimer” în vârstă de 52 de ani aruncându-și brațele în aer în timp ce ținea în mână o băutură și își privea cu admirație soția de 46 de ani, care purta un top alb și pantaloni de in asortați.

Citește și:
Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people