Mărturisirea făcută de Sore despre fostul ei partener, Mircea Julean. Cum se înțelege cu tatăl fiicei sale: „Suntem prieteni”

Sore a vorbit despre fostul ei partener de viață, Mircea Julean, alături de care are o fiică, pe nume Erin.

Mărturisirea făcută de Sore despre fostul ei partener, Mircea Julean. Cum se înțelege cu tatăl fiicei sale: "Suntem prieteni"

Sore a vorbit recent despre fostul ei partener de viață, Mircea Julean. Cei doi s-au separat după o relație care a durat opt ani și au împreună o fiică, pe nume Erin. La începutul anului 2017, artista a fost cerută în căsătorie și a răspuns afirmativ, însă cei doi nu au ajuns să facă acest pas.

Sore preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei personală și a vorbit rar atât despre relația pe care a avut-o cu Mircea Julean, cât și despre despărțirea lor. Recent, vedeta a povestit cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale. Artista și Mircea Julean se ocupă împreună de creșterea și educația fiicei lor, Erin, care petrece timp cu amândoi. Cântăreața a mai recunoscut că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja. N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. De atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar. Chiar i-am zis de curând că Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate. El pentru ea este ireproșabil. Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât am fost înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau”, a mărturisit Sore în cadrul podcastului găzduit de Jorge. 

În luna iunie a anului 2022, Sore a anunțat că s-a despărțit de partenerul ei, Mircea Julean, după o relație care a durat opt ani. La acea vreme, cântăreața a postat un mesaj pe rețelele de socializare, menționând că relația lor a ajuns la final de ceva vreme, însă nu a vrut să anunțe acest lucru public.

„Au fost 8 ani frumoși care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin (n.red. – fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a fost mesajul transmis de Sore pe Instagram.

Când a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Sore a vorbit despre cum se înțelege cu tatăl fiicei sale, dar a făcut și unele dezvăluiri cu privire la modul în care s-au cunoscut.

„E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta”, a spus Sore în podcastul moderat de Damian Drăghici.

Cântăreața a mai dezvăluit că l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale prin intermediul colegei și prietenei sale, Alina Eremia.

„Prin Alina Eremia – Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos”, a mărturisit Sore.

Citește și:
Ce părere are Alina Sorescu despre o posibilă împăcare cu fostul soț, Alexandru Ciucu: „În astfel de momente…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people