Mărturisirea făcută de Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil: „Un eveniment mult dorit…”

Cristina Ciobănașu a făcut o dezvăluire neașteptată după ce fostul ei partener, Vlad Gherman, și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil.

Cristina Ciobănașu formează un cuplu alături de Alexandru Mureșan, care este de profesie medic stomatolog. Cei doi sunt rezervați cu relația lor și își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii publicului. 

Înainte să fie într-o relație cu Alexandru Mureșan, Cristina Ciobănașu a format un cuplu cu Vlad Gherman. Cei doi și-au anunțat despărțirea în luna februarie a anului 2021. După separare, actorul și-a refăcut și el viața amoroasă în brațele actriței Oana Moșneagu, cu care s-a căsătorit civil pe 6 aprilie 2024. 

Cristina Ciobănașu a vorbit despre cum se raportează la ideea de căsătorie și a dezvăluit dacă ea și partenerul ei, Alexandru Mureșan, intenționează să facă pasul acesta în viața lor. 

„A devenit cumva mai prezent subiectul ăsta (n.r. căsătoria) în viața noastră pentru că suntem bine și ne dăm seama că nu este cale de intoarcere. Pentru mine e importantă căsătoria, dar nu vreau să facem doar pentru că trebuie. Vreau să facem cumva, să simțim amândoi că suntem pregătiți pentru asta și fără să punem presiune pe noi. Mi se pare de multe ori că facem nunta doar ca să mulțumim pe toată lumea: părinți, rude, prieteni îndepărtați, cunoștințe și nu vreau să simt chestia asta atunci când îmi organizez nunta”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru Spynews.ro.

Pentru moment, Cristina Ciobănașu și partenerul ei, Alexandru Mureșan, nu își fac planuri de nuntă și amândoi preferă ca lucrurile să decurgă de la sine. 

„Vrem să ne simțim bine, e un eveniment mult dorit, dar pe care nu vrem să-l grăbim, iar atunci cred că în momentul ăsta suntem în care calculăm, vrem acum, nu vrem acum, mai așteptăm, cât mai așteptăm, niște cereri au existat, deci dorința există de ambele părți. Nu știu ce să-ți zic, deocamdată nu avem nimic în plan, dar probabil că va urma la un moment dat”, a completat Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

Într-un interviu pentru Fresh by Unica, Vlad Gherman a dezvăluit diverse aspecte despre organizarea nunții, inclusiv cea mai mare provocare întâlnită până acum și motivul pentru care fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu, nu va participa la eveniment. După ce s-au despărțit, cei doi au păstrat o relație apropiată și au fost implicați în proiecte profesionale comune, însă actorul a confirmat că fosta lui parteneră nu va lua parte la nunta sa cu Oana Moșneagu.

„Am discutat cu Cris, i-am spus că mie, personal, mi s-ar părea ciudat să o chem la nunta mea. Ea a zis că oricum cel mai probabil nu ar fi venit. Am convenit amândoi, a fost o discuție liberă pe care am purtat-o super matur. A zis că oricum nu ar veni. Nu trebuie acum să speculați că suferă și nu vrea să vadă momentul. Nu. Mi s-ar părea ciudat, e o chestie de respect față de relația în care am fost aproape 10 ani”, a spus Vlad Gherman.

Citește și:
Emil Rengle, dezvăluiri despre logodna cu Alejandro Fernandez și planurile de nuntă: „Aici căsătoriile de același sex sunt legalizate'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people