Mărturisirea emoționantă făcută de soția lui Liviu Teodorescu după ce a avut loc botezul fiicei sale, Ecaterina

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au botezat-o acum câteva zile pe fetița lor, Ecaterina.

Mărturisirea emoționantă făcută de soția lui Liviu Teodorescu după ce a avut loc botezul fiicei sale, Ecaterina

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au botezat-o de curând pe fiica lor, Ecaterina. Slujba a avut loc sâmbătă, 21 octombrie, la o biserică din București. Ulterior, s-au bucurat alături de invitații lor de o petrecere la un restaurant din Capitală. Artistul și partenera lui și-au dorit ca evenimentul să fie unul discret.

Liviu Teodorescu și partenera lui de viață, Iulia Iacob, formează un cuplu din perioada liceului. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021. 

Liviu Teodorescu și soția lui au strălucit în ziua în care au botezat-o pe fiica lor, Ecaterina. Artistul a purtat un costum relaxat, într-o nuanță de cărămiziu și pantofi sport. Partenera cântărețului a optat pentru o rochie albastră și sandale nude cu platformă. Pe contul lui de Instagram, Liviu Teodorescu a împărtășit câteva cadre de la eveniment.

„Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a transmis Liviu Teodorescu pe Instagram. 

Artistul și partenera lui s-au ocupat ca evenimentul să iasă așa cum și-au imaginat. Au avut decoruri superbe, candy bar, dar și un tort spectaculos, de care Liviu Teodorescu a fost extrem de încântat de el.

„Doamne ce tort extraordinaaar!!! Sunt toate 4 pisicile noastre pe el, iar în vârf, Ecaterina”, a scris artistul pe Instagram.

După ce a avut loc botezul fiicei sale, Iulia, soția Liviu Teodorescu a transmis un mesaj extrem de înduioșător pentru Ecaterina din partea ei și a artistului. Partenera cântărețului a vorbit cu emoție despre sentimentele pe care le are pentru fetița ei și despre faptul că întotdeauna se vor preocupa pentru binele ei.

„Mami, sper să te facem mândră și să ne iubești măcar jumătate din cât te adorăm noi și o să facem tot posibilul să simți iubirea asta a noastră și că îți dedicăm toată viața și tot sufletul nostru. Te iubim mult”, a fost mesajul pe care l-a transmis Iulia, soția lui Liviu Teodorescu fiicei sale, Ecaterina, conform spynews.ro.

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au devenit părinți pentru prima dată în luna iulie a anului 2023. La scurt timp după ce a venit pe lume Ecaterina, artistul le-a dezvăluit fanilor că bucuria de a-și ține copilul în brațe nu se poate compara cu nimic, nici măcar cu un succes răsunător, un hit sau o realizare personală.

„Este cel mai tare sentiment din lume, nu există nimic care să poată să echivaleze, niciun succes personal, niciun hit. Nimic. În același timp le facem pe toate în continuare așa cum am făcut până acum, dar se pare că am găsit o motivație mai puternică”, a declarat Liviu Teodorescu pe contul lui personal de Instagram.

Citește și:
Andreea Antonescu, lecție importantă primită de la fiica ei, Sienna: „Mi se pare foarte interesant'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people