Mark Zuckerberg, imagini rare cu soția și cei trei copii. Fondatorul Meta a împlinit 40 de ani

Mark Zuckerberg a avut parte de o petrecere inedită cu ocazia aniversării sale de 40 de ani.

Mark Zuckerberg, imagini rare cu soția și cei trei copii. Fondatorul Meta a împlinit 40 de ani

Mark Zuckerberg a avut familia alături de el la aniversarea a 40 de ani. Marți, 14 mai, Zuckerberg și soția sa, Dr. Priscilla Chan, au distribuit pe Instagram fotografii de la sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a fondatorului Meta, care au inclus câteva imagini rare cu cele trei fiice ale cuplului – Aurelia, în vârstă de 13 luni, August, în vârstă de 6 ani, și Maxima, în vârstă de 8 ani.

Mark Zuckerberg, imagini inedite de la petrecerea sa

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a împlinit 40 de ani pe 14 mai. Pentru a sărbători această ocazie, Zuckerberg a împărtășit mai multe fotografii rare cu familia sa și cu cofondatorul Microsoft, Bill Gates. În imagini a recreat, de asemenea, camera sa de cămin de la Harvard, unde a lansat Facebook. În descriere, el a scris: „Dormitorul de la Harvard unde am lansat Facebook (cu un invitat special)”. În fotografie este văzut pozând alături de Bill Gates.

De asemenea, în postarea lui Chan de la petrecere, Zuckerberg poate fi văzut distrându-se, în timp ce soția sa o poartă în brațe pe fiica cea mai mică, Aurelia. Într-o altă fotografie, cei doi împart un sărut, în timp ce sunt înconjurați de cele trei fiice ale lor.

În postarea lui Zuckerberg au fost împărtășite mai multe momente de la petrecerea de ziua sa de naștere, inclusiv o fotografie drăguță a directorului executiv din domeniul tehnologiei și a fiicelor sale într-o reconstituire a dormitorului său din copilărie, unde Zuckerberg a învățat să codeze.

„Recunoscător pentru primii mei 40 de ani! Priscilla mi-a organizat o mică petrecere și a recreat o grămadă de locuri în care am trăit în primele zile”, a scris Zuckerberg în descriere, luându-și timp să evidențieze fiecare dintre spațiile prezentate la ziua sa de naștere.

„(6) Arătându-le fetelor mele camera în care am crescut”, a scris tatăl a trei copii despre fotografia cu fiicele sale.

CEO-ul Meta, un tată dedicat

În ianuarie, Zuckerberg a distribuit o serie de fotografii pe Instagram-ul său, în timp ce el și soția sa se pregăteau să iasă în oraș pentru o întâlnire. Fiica lui Zuckerberg, Maxima, a fost văzută stând pe un scaun în pijamale, făcând o fotografie părinților ei înainte de a pleca pentru marea lor noapte.

„Fiica noastră Max ne-a făcut cel mai mare compliment al ei (că arătăm de parcă am fi de la Hogwarts) și a vrut neapărat să ne facă o poză în timp ce ne îndreptam spre seara întâlnirii”, a scris tatăl în legendă.

În timpul verii, Zuckerberg a atins statutul suprem de tată de fată când și-a adus cele două fiice mai mari la turneul Eras al lui Taylor Swift. El a documentat experiența cu familia la Levi’s Stadium, postând o colecție de fotografii adorabile pe Instagram după concert.

„Viața unui tată de fată”, a scris Zuckerberg în descriere la postarea care conținea trei fotografii din turneul Eras.

În timp ce fondatorul Facebook dedică multe ore muncii, el își petrece în continuare timp călătorind, adormindu-și copiii seara și chiar ocupându-se de hobby-urile sale din perioada pandemiei, jiujitsu și artele marțiale mixte. Cel mai notabil lucru despre look-ul lui este faptul că poartă aceeași ținută aproape în fiecare zi.

Pentru fondatorul Meta, timpul petrecut pe rețele de socializare durează de obicei doar câteva minute, dar poate dura mai mult, în funcție de evenimentele curente, a declarat Zuckerberg într-o sesiune de întrebări și răspunsuri Facebook Live.

„Primul lucru pe care îl fac este să mă uit la telefon. Mă uit pe Facebook pentru a vedea ce se întâmplă în lume”, a spus el. „Este o situație destul de tristă, ca să fiu sincer. Am lentile de contact și nu văd foarte bine. Și înainte de a-mi pune lentilele, mă uit adesea să văd ce se întâmplă pe Facebook”.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people