Marius Moga, declarații surprinzătoare despre fiica lui, Maria: „E foarte înclinată către fashion design”

Marius Moga obișnuiește să fie discret în ceea ce privește viața de familie.

Marius Moga, declarații surprinzătoare despre fiica lui, Maria: "E foarte înclinată către fashion design"

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, în cadrul unei petreceri organizate de PRO TV. S-au căsătorit în 2015 și au împreună o fată, pe nume Maria-Elisabeta.

Marius Moga a preferat de-a lungul anilor să fie discret când vine vorba de viața lui de familie. Recent, artistul a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut despre fiica lui, Maria, și despre pasiunile pe care are cea mică. 

„E foarte creativă, nu pot să spun că s-a fixat doar pe muzică. dar și eu am experimentat toate felurile de arte până m-am axat pe muzică. Ea cred că e foarte înclinată către fashion design. Mi-a și spus într-o zi: când o să fiu mare cred că o să mă ocup cu ceva în domeniul modei, nu știu dar parcă prea îmi place să-mi schimb ținutele, să le asortez, să le combin. Ieri, de exemplu, și-a găsit niște hăinuțe de când era mai mică, și-a dat seama că nu-i mai folosesc la nimic, și a început să le taie cu foarfeca și a zis: uite, le-am adaptat acum, le pot purta din nou. Am zis, ok, foarte tare.”, a declarat  Marius Moga pentru Star Matinal, citat de spynews.ro

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Maria, fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște, nu apare prea des în postările părinților săi, care au ales să-și trăiască viața de familie departe de ochii presei și ai fanilor. Deși cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, sunt un cuplu foarte discret, încă de la căsătorie.

În ceea ce privește decizia de a nu dezvălui decât foarte rar imagini cu fiica lui – și aproape de fiecare dată cu fața blurată – Marius Moga a făcut câteva precizări într-un interviu acordat recent.

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: ‘Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?. Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a declarat Marius Moga pentru ego.ro.

În urmă cu ceva timp, soția lui Marius Moga a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Bianca Lăpuște a povestit că atât ea, cât și compozitorul își mai doresc un copil. 

„Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria-Elisabeta. Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar dacă o să am două fete o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”, a declarat Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, pentru impact.ro, citată de playtech.ro

Citește și:
amfAR Cannes Gala 2024: Cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people