Mario Fresh, mesaj emoționant pentru Alexia Eram de ziua ei de naștere: „Un om principal în viața mea”

Mario Fresh i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale, Alexia Eram, de ziua ei de naștere.

Pe 31 august, Alexia Eram a împlinit 24 de ani. Creatoarea de conținut a fost în centrul atenției și a primit urări din partea celor mai importante persoane din viața ei.

În ziua în care Alexia Eram a împlinit 24 de ani, iubitul ei, Mario Fresh, a suprins-o cu o urare specială. Artistul i-a transmis un mesaj plin de emoție pe contul personal de Instagram. 

„Hei! Vreau să vă spun că azi este ziua Alexiei. De ceva timp, un om principal în viața mea. O bază pe care mă bazez. Un model după care mă ghidez… Și… Un copil cu care mă distrez. Mulțumesc că ești! Ești tare!”, este mesajul transmis de Mario Fresh pe Instagram. 

De asemenea, Andreea Esca a ținut să facă o postare specială pentru fiica ei, Alexia, cu ocazia zilei sale de naștere. 

„La mulți ani, @alexiaeram ❤️! Dacă nu erai fata meami fi dorit -mi fii prietenă, soră, colegă, angajată, colaboratoare, orice, doar să exiști în viața mea! Pentru că, oricine te-a cunoscut, a aflat că ești un om atât de bun, conștiincios, muncitor, iubitor, amuzant, devotat, cald, atent, respectuos, luptător, sensibil! Iar inima ta e atât de mare încât nu știu cum de-ți intrăîn corpul ăsta delicat! Dar eu am avut șansa -ți fiu mamăașa  sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ! Te iubesc! Ps. Și acum….dans și distracție, până la noi ordine”, a scris Andreea Esca.

Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere pe litoralul românesc la festivalul Nostalgia, iar pe Instagram a împărtășit câteva cadre cu iubitul ei, Mario Fresh, și fratele ei, Aris. 

În plan personal, Alexia Eram este de opt ani într-o relație cu Mario Fresh. Creatoarea de conținut și artistul formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc.

Într-un interviu acordat recent, Mario Fresh a vorbit despre partenera lui, având numai cuvinte frumoase de spus.

„Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru că Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune și cu rele”, a dezvăluit artistul pentru Unica.ro.

Cântărețul a vorbit pe un ton amuzant și despre calitățile și defectele partenerei sale.

„Trebuie să găsești persoana care te vede chiar și atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot și nu se sperie. Calitatea ei e înțelegerea, în ciuda faptului că publicul a văzut ambiția si spiritul competitiv (râde). Pe plan personal este un om îngăduitor si răbdător. Defectul ei sunt eu (râde)”, a mai spus Mario Fresh pentru sursa citată.

Întrebat cum este el în relația cu Alexia Eram, Mario Fresh s-a descris ca un partener normal, care face și lucruri casnice.

„Scrie multe piese de dragoste (râde). Spăl săptămânal pantofii mei și ai Alexiei, pentru că nu accept să fie pantofii murdari, duc gunoiul. Lucruri normale, pe care le facem cu toții”, a mai spus el.

Citește și:
Catrinel Meghia și soțul ei sărbătoresc 14 ani de relație. Actrița a dezvăluit imagini adorabile cu cei doi copii ai lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people