Mario Fresh, detalii despre sacrificiile făcute în carieră. La ce a renunțat în relația cu Alexia Eram: „S-a împăcat cu ideea”

Mario Fresh a dezvăluit ce sacrificii face pentru cariera sa profesională.

Mario Fresh a surprins pe toată lumea în urmă cu câteva luni cu decizia de a-și sterge fotografiile de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Artistul a oferit apoi o explicație prin care și-a justificat gestul neașteptat.

Mario Fresh a dezvăluit într-un interviu faptul că ștergerea fotografiilor reprezintă un prim pas dintr-un important proiect profesional. Astfel, ștergerea pozelor au însemnat încheierea unui capitol și deschiderea către unul nou.

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh pentru Antena Stars.

Mario Fresh, despre sacrificiile din cariera sa

Mario Fresh a făcut recent câteva dezvăluiri despre cariera sa profesională și sacrificiile pe care le face pentru a atinge performanța mult dorită. Într-un interviu pentru ciao.ro, cântărețul a dezvăluit că vara este cel mai aglomerat anotimp, fiind programate și cele mai multe concerte.

Astfel, când vine vorba de vacanțe, dar și de timpul petrecut cu partenera lui, Alexia Eram, Mario Fresh a spus că rare sunt momentele libere.

„Vara este cel mai încărcat anotimp. Am multe concerte, undeva la 3-4-5 concerte pe săptămână. Te mai odihnești că mai dormi în dubă. Nu atât de bine, nu dormi ca într-un pat, dar contează foarte mult mașina cu care mergem, cu are ne transportăm. (…) Vacanța…. doar iarna, la noi. Nu-mi place să am cereri de concerte și să nu pot să le onorez. Alexia s-a împăcat cu ideea, ce să facă… înțelege”.

Artistul a transmis în urmă cu ceva timp un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul anilor și prin care i-a anunțat că s-a terminat un capitol frumos din viața lui, însă urmează noi începuturi despre care va face dezvăluiri în curând.

„Voi sunteți energia și inspiratia care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a transmis Mario Fresh.

Gestul artistului a fost bine primit și de partenera lui de cuplu. Alexia Eram a repostat pe Instagram Story anunțul făcut de Mario Fresh. Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de 7 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc.

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people