Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Ce a dezvăluit artistul: „A fost o decizie dificilă…”

Alexia Eram și Mario Fresh au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit opt ani de relație.

Alexia Eram și Mario Fresh au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar pe 30 iulie au împlinit opt ani de relație, sărbătorind cu imagini inedite și declarații superbe de dragoste unul față de celălalt.

Cu toate acesta, recent au apărut zvonuri conform cărora relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh ar fi ajuns la final. Conform Cancan.ro, cei doi s-ar fi separat în urmă cu aproximativ o lună, pe cale amiabilă, fără scandal sau cuvinte urâte. În timp ce Alexia a ales să plece câteva săptămâni din România, cu diverse proiecte personale, Mario a rămas în București, unde s-a concentrat pe concerte și a compus în studio.

Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram

În timp ce Alexia Eram a preferat să nu vorbească despre viața ei personală pe rețelele de socializare, Mario Fresh a transmis un mesaj pe InstaStory prin care a confirmat despărțirea.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.
Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă.”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Fanii au anticipat despărțirea celor doi, condiderând că noua melodie pe care a lansat-o Mario Fresh, „Nu plânge”, este dedicată Alexiei Eram și face referire la despărțirea celor doi.

„Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,
Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi
Și-ți spuneam că faci cât un univers,
Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?
Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Mai mult decât atât, Mario Fresh a declarat într-un interviu recent că melodia este inspirată din realitate.

„Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională foarte mare. E o piesă reală, e o piesă scrisă din suflet”, a declarat Mario Fresh la Kiss FM.

Zvonuri cu privire la despărțirea celor doi au apărut și la începutul anului, atunci când Mario Fresh a surprins pe toată lumea cu decizia de a-și sterge fotografiile de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Artistul a oferit apoi o explicație prin care și-a justificat gestul neașteptat.

Mario Fresh a dezvăluit într-un interviu faptul că ștergerea fotografiilor reprezintă un prim pas dintr-un important proiect profesional. Astfel, ștergerea pozelor au însemnat încheierea unui capitol și deschiderea către unul nou.

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh pentru Antena Stars.

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people