Mariah Carey și Bryan Tanaka stârnesc zvonuri de despărțire. Dansatorul lipsește din turneul artistei și din vacanță

Mariah Carey și Bryan Tanaka au stârnit zvonuri legate de despărțire.

Mariah Carey și Bryan Tanaka stârnesc zvonuri de despărțire. Dansatorul lipsește din turneul artistei și din vacanță

Mariah Carey și Bryan Tanaka ar fi renunțat la relația lor de șapte ani. Artista în vârstă de 54 de ani a dat startul turneului său, Merry Christmas One and All!, în noiembrie, însă dansatorul în vârstă de 40 de ani a lipsit de la spectacolele sale, ceea ce a dus la speculații că s-au despărțit.

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-ar fi despărțit

De asemenea, vedeta petrece în prezent sărbătorile în Aspen fără Tanaka, care de obicei o însoțea în trecut în călătorii, potrivit unei surse care a vorbit cu People. Este pentru prima dată în ultimii ani când cei doi, care au început să se întâlnească în 2016, nu au călătorit împreună în perioada Crăciunului.

Cuplul a fost văzut ultima dată împreună în martie, în timp ce sărbătorea ziua de naștere a artistei. La acea vreme, Tanaka a postat pe Instagram o fotografie cu el și partenera lui, cu o descriere entuziastă.

„Aceasta este una dintre pozele mele preferate. Ever. La mulți ani, frumoasa mea regină. 3/27❤️.”

În noiembrie, fanii au început să speculeze despre despărțirea celor doi după concertul ei de la Yaamava’ Resort & Casino din Highland, California. Bryan Tanaka își etalează în mod frecvent mișcările de dans la spectacolele ei de mai bine de un deceniu, dar membrii publicului au împărtășit pe rețelele de socializare că au observat că nu-l mai vedeau nicăieri. Alții au fost de părere că Mariah părea abătută, iar unii s-au plâns de presupusa ei prestație lipsită de energie.

La îngrijorările legate de o potențială despărțire s-a adăugat absența totală a lui Bryan de pe profilul Instagram al artistei din decembrie 2022. Ultima postare pe Instagram a lui Mariah Carey în care apare Bryan Tanaka pare să fie din 26 decembrie, când cei doi îndrăgostiți au pozat împreună pentru a marca Boxing Day.

Cum s-au cunoscut cei doi

Carey, care îi împarte pe gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei soț, Nick Cannon, și Tanka s-au cunoscut inițial la mijlocul anilor 2000, iar el a însoțit-o ca dansator de rezervă în timpul turneului ei Adventures of Mimi, care a avut loc în 2006.

„Ceva s-a legat între noi în acea perioadă și a existat pur și simplu o admirație reciprocă”, a declarat el pentru E! News în 2016. „Ea a văzut ceva în mine pe care eu de fapt nu l-am recunoscut la început, de acolo s-a terminat. A fost stabilit în istorie că vom fi conectați într-un fel, cumva”.

În 2016, Mariah Carey a pus capăt logodnei sale cu James Packer, iar ea și Bryan au început o nouă relație la scurt timp după aceea. Cei doi au părut să confirme că formează un cuplu atunci când au fost văzuți în ipostaze romantice pe plajă în weekendul de Ziua Recunoștinței din acel an.

Deși s-au despărțit pentru scurt timp în 2017, au fost din nou împreună până la sfârșitul aceluiași an și de atunci au continuat relația de dragoste într-un mod discret. Înainte de povestea de dragoste cu Tanaka, interpreta a mai fost căsătorită cu directorul muzical Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani, din 1993 până în 1998. Carey a început apoi o relație de scurtă durată cu cântărețul Luis Miguel, care s-a încheiat în 2001.

Ulterior, ea l-a întâlnit pe Cannon în timp ce lucra la un videoclip, iar cei doi s-au căsătorit în 2008, înainte de a-și întâmpina gemenii în 2011. Fostul cuplu s-a separat în cele din urmă și și-a finalizat divorțul în 2016.

Citește și:
Claudette, sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei: Și-a pierdut controlul asupra mușchilor'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people