Maria Popovici, noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Minculescu. Ce decizie au luat cei doi: „Următorul pas firesc…”

Câștigătoarea iUmor a vorbit deschis într-un interviu despre cum decurge relația dintre ea și fostul soț.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi fiind căsătoriți de șase ani și având numeroase apariții împreună la emisiunile de umor, dar și pe internet.

Anunțul că Maria Popovici și Alexandru Minculescu s-au despărțit a fost făcut chiar de cei doi pe internet, prin intermediul unei postări comune pe rețelele de socializare.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie să faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, au scris cei doi pe rețelele de socializare.

Maria Popovici, dezvăluiri despre divorț

Câștigătoarea iUmor a vorbit deschis într-un interviu despre cum decurge relația dintre ea și fostul soț, mărturisind că nu mai locuiesc împreună.

„Ne-am cumpărat o casă, era următorul pas firesc pe care voiam să îl facem. Ne-am cumpărat o casă, un cămin, un loc unde locuiam, că nu mai locuim împreună acum, că ne-am despărțit. Eu (n.red. ea stă în casă)”, a declarat Maria Popovici, în podcastul Vin de-o poveste by Radu Țibulcă.

După anunțul făcut de Maria Popovici și Alexandru Minculescu pe rețelele de socializare, în presa mondenă au apărut mai multe zvonuri cu privire la motivele care au dus la separarea lor.

Actrița a ținut să transmită un mesaj dur celor care inventează știri cu privire la relația ei cu Alexandru Minculescu și despărțirea lor.

„Așa de mult nu voiam să fac din astea… Nu aveți nici cea mai vagă idee cât de mult nu îmi doream să fac din astea. Eu și cu Mincu nu am dat nicio declarație în presă. În afară de ce am postat pe paginile noastre de Instagram, altă declarație nu există (…) Înțeleg și îmi asum mai ceva ca la Insula iubirii, că nu ai încotro. Exact așa cum am scris în postare, este singurul adevăr, restul nu preocupă pe nimeni în afară de prietenii și familia noastră, oamenii apropiați. Înțeleg, e normal, și eu la viața mea am citit chestii din astea și am bârfit, dar noi nu am dat declarații în presă”, a precizat Maria Popovici pe contul ei de Instagram.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu, cunoscut drept Mincu, s-au căsătorit civil în toamna anului 2018, iar în vara lui 2019 au făcut cununia religioasă.

În 2016, Maria Popovici a câștigat sezonul doi al concursului iUmor de la Antena 1, ea plecând atunci acasă cu un premiu de 20.000. de euro.

Întrebată atunci ce va face cu marele premiu, actrița a dezvăluit că îl împarte cu partenerul ei de cuplu.

„Premiul îl împart cu prietenul meu. Suntem împreună în tot. Şi el împarte cu mine. Pe viitor îmi doresc din suflet să am inspiraţie. Să am glume mai bune. Mai inteligente. Îmi place să joc teatru, să joc în filme, în seriale, am prins acest microb de care nu vreau să mă las”, a spus aceasta la „Răi da buni”.

Maria Popovici va apărea într-o emisiune la PRO TV

Actrița Maria Popovici, fosta jurată a emisiunii „StandUp Revolution” de la Antena 1 și câștigătoare a sezonului 2 al concursului „iUmor”, va apărea din toamna acestui an într-o emisiune la PRO TV. Este vorba despre emisiunea de comedie „Săriți de pe fix!”, pe care o prezintă Cabral și la care mai participă actori precum Anisia Gafton, Lucian Ghimiș, Anca Dinicu, Elvira Deatcu și Mihai Rait, dar și invitați speciali de renume din lumea mondenă.

„Oamenii mă pot vedea oricând pe platforma ComedyBox, unde avem multe emisiuni foarte amuzante, show-uri de stand-up și podcasturi. Pot alege să mă vadă live în cluburile de comedie din București, precum Mojo, Club 99 și Comics Club. În toamnă, ne vedem la Pro TV la Săriți de pe fix! Filmările s-au terminat. Vă așteaptă niște super-surprize și umor cât cuprinde”, a declarat Maria Popovici pentru FANATIK.

Citește și:
Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people