Margot Robbie, primele declarații despre faptul că nu a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din Barbie

"Nu ai cum să te simți trist când știi că ești atât de binecuvântat", a declarat Margot Robbie despre nominalizările de la Oscar.

Margot Robbie, primele declarații despre faptul că nu a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din Barbie

Filmul Barbie a primit săptămâna trecută opt nominalizări la Oscar, însă Margot Robbie și Greta Gerwig nu au fost incluse la categoriile Cea mai bună actriță și Cel mai bun regizor. Cum vestea a declanșat o adevărată controversă în rândul fanilor, Robbie a decis să vorbească despre acest subiect, mărturisind că „nu ai cum să te simți trist când știi că ești atât de binecuvântat”.

Margot Robbie a lăudat munca regizoarei Greta Gerwig, mărturisind că ar fi trebuit să primească o nominalizare.

„Evident, cred că Greta ar trebui să fie nominalizată ca regizor, pentru că ceea ce a făcut ea este un lucru unic în carieră, unic în viață. Dar a fost un an incredibil pentru toate filmele”, a declarat Margot Robbie în timpul unui panel susținut la o proiecție specială a Screen Actors Guild din Los Angeles.

Barbie a devenit filmul cu cele mai mari încasări din 2023, obținând 1,5 miliarde de dolari până în prezent. De asemenea, este și cel mai bine vândut film regizat de o femeie.

„Bănuiesc că este mai mare decât noi”, a spus Margot Robbie despre impactul cultural al filmului. „Este mai mare decât acest film, este mai mare decât industria noastră… Faptul că toată lumea a primit aceste nominalizări este pur și simplu incredibil.”

Barbie a fost nominalizat la următoarele categorii: Cea mai bună actriță în rol secundar (America Ferrera), Cel mai bun actor în rol secundar (Ryan Gosling), Cele mai bune costume, Cel mai bun design de producție și Cel mai bun scenariu adaptat ( Greta Gerwig și Noah Baumbach).

„Ne-am propus să facem ceva care să schimbe cultura, să afecteze cultura, să aibă un impact”, a spus Margot Robbie despre lupta pentru realizarea filmului. „Deja a făcut acest lucru și a făcut mai mult decât am visat vreodată că va face. Și asta este cu adevărat cea mai mare recompensă.”

„Nu am luat niciodată parte la așa ceva”, a continuat actrița. „Nu așa ceva. Și nu mă pot gândi la un moment în care un film să fi avut acest efect asupra culturii.”

Ryan Gosling a fost mult mai vehement în legătură cu nominalizările de la Oscar, declarând că este „dezamăgit” de faptul că Greta Gerwig și Margot Robbie nu au fost incluse pe lista celor mai importante categorii.

„Sunt extrem de onorat să fiu nominalizat de colegii mei alături de artiști atât de remarcabili într-un an cu atât de multe filme minunate”, a spus Gosling într-o declarație pentru ET.

„Dar nu există Ken fără Barbie și nu există Barbie fără Greta Gerwig și Margot Robbie, cele două persoane responsabile pentru acest film care a făcut istorie și care a fost celebrat la nivel mondial. Nicio recunoaștere nu ar fi fost posibilă pentru nimeni din film fără talentul, curajul și geniul lor. Să spun că sunt dezamăgit că nu sunt nominalizate la categoriile respective ar fi puțin spus.”

Și America Ferrera, care este nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar, a vorbit despre acest subiect într-un interviu pentru Variety.

„Am fost incredibil de dezamăgită că nu au fost nominalizate”, a mărturisit Ferrera.

Citește și:
Celine Dion, așa cum nu ai mai văzut-o! Artista va lansa un documentar intim, ce se concentrează asupra problemelor sale de sănătate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people