Margot Robbie, ipostază inedită în Sardinia. Cum a fost surprinsă actrița, însărcinată cu primul copil

Margot Robbie și soțul ei, Tom Ackerley, au fost surprinși în timpul vacanței din Sardinia.

Margot Robbie, ipostază inedită în Sardinia. Cum a fost surprinsă actrița, însărcinată cu primul copil

Margot Robbie, însărcinată, și-a mângâiat burtica tot mai proeminentă într-o cămașă albă, descheiată, în timp ce se bucura de o vacanță însorită în Sardinia, Italia, marți. Actrița din „Barbie”, în vârstă de 34 de ani, radia de frumusețe și strălucea în cămașa care îi punea în evidență burtica, în timp ce ieșea la aer curat.

Margot și soțul ei, Tom Ackerley, profită de ultimele săptămâni singuri, ca un cuplu, înainte de a-și întâmpina primul copil. Cei doi, vizibil îndrăgostiți, păreau mai fericiți ca niciodată în timp ce explorau Porto Cervo, în stațiunea italiană.

Margot Robbie, cu burtica la vedere în vacanță

La un moment dat, Margot a luat o scurtă pauză și și-a sprijinit mâna pe șold, în timp ce soțul ei, Tom, făcea câteva fotografii cu telefonul.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Margot arăta incredibil de elegantă în ținuta sa chic, purtând pantaloni largi de in și sandale negre. Vedeta a accesorizat cu o pălărie neagră modestă, ochelari de soare masivi și o geantă de umăr stilată.

Între timp, Tom arăta chic într-un tricou alb și pantaloni scurți beige, completându-și ținuta cu sandale negre.

Luna trecută, mai multe surse au confirmat pentru People că Margot așteaptă primul ei copil împreună cu Tom. Cuplul a fost ulterior ușurat că vestea despre sarcină a devenit publică. Un insider a declarat pentru People: „Familia înseamnă foarte mult pentru amândoi și au știut încă de la începutul relației lor că își doresc să devină părinți. Au păstrat secretul pentru o vreme, dar sunt fericiți că acum lumea știe.”

Mai multe surse confirmaseră vestea entuziasmantă pentru cuplu, care s-a cunoscut pe platourile de filmare ale dramei despre Al Doilea Război Mondial „Suite Française” în 2013.

Actrița, detalii despre relația cu soțul ei

Cuplul s-a cunoscut în 2014, s-a căsătorit în 2016 și sunt co-producători la mai multe proiecte, inclusiv la „Dollface” de pe Hulu, prin intermediul companiei lor de producție, LuckyCap Entertainment. Ei s-au cunoscut în timp ce lucrau la „Suite Française” în 2013, unde el era asistent de regie, iar ea era în fața camerei.

„Am fost fata singură prin excelență. Ideea de relații mă făcea să-mi fie rău. Apoi, totul a venit de la sine. Am fost prieteni mult timp. Întotdeauna am fost îndrăgostită de el, dar mă gândeam, ‘Oh, nu m-ar iubi niciodată înapoi. Nu strica lucrurile, Margot. Nu fi proastă și nu-i spune că îți place de el.’ Și apoi s-a întâmplat, și am fost ca, ‘Desigur că suntem împreună. Are atât de mult sens, cum nimic nu a mai avut vreodată.'” a povestit ea pentru Vogue despre începutul lor romantic.

Au început să se întâlnească în anul următor, în 2014, și s-au căsătorit în 2016.

„Cel mai util lucru pe care l-am învățat de la alte cupluri din această industrie este că nu stai mai mult de trei săptămâni fără să te vezi. O relație la distanță poate fi foarte dificilă când nu vezi lumina de la capătul tunelului. Poate să-ți dea peste cap mintea, așa că regula de trei săptămâni este esențială” a declarat ea pentru The Daily Telegraph în 2016.

Cuplul își păstrează relația în mare parte în afara ochilor publicului și nu au pășit pe covorul roșu împreună până în 2017, la aproape un an după nunta lor. Dar, când vine vorba de a lucra cu Tom, ea este complet implicată.

„Sunt o mare susținătoare a ideii de a face afaceri cu partenerul tău. Să fii căsătorită este de fapt cel mai amuzant lucru vreodată, viața a devenit cumva mult mai distractivă. Am o responsabilitate fiind soția cuiva, vreau să fiu mai bună” a declarat ea pentru Porter în 2018.

Cuplul a colaborat la mai multe proiecte, inclusiv „I, Tonya”, „Birds of Prey” și „Barbie”.

Citește și:
Cu ce probleme s-au confruntat Andrei Ursu și partenerul lui, Vlad Condurache, la filmările Asia Express: „Asta e greu de suportat'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people