Margot Robbie, fotografii inedite din vacanța în Grecia, alături de soțul ei, Tom Ackerley

Margot Robbie și Tom Ackerley au ales Grecia pentru o escapadă romantică.

Margot Robbie, fotografii inedite din vacanța în Grecia, alături de soțul ei, Tom Ackerley

Margot Robbie și-a etalat silueta tonifiată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, în timp ce se afla în vacanță în Grecia, alături de soțul ei, Tom Ackerley. Actrița din „Barbie” a fost văzută trăgându-și singură bagajele de pe un feribot public aglomerat, luni, în insula Sifnos, ca mai apoi să fie surprinsă relaxându-se la plajă.

Margot Robbie și Tom Ackerley, ipostaze romantice în Grecia

Actrița și producătorul de film Tom Ackerley, s-au îndreptat spre plajă, unde Robbie, în vârstă de 33 de ani, a îmbrăcat un costum de baie alb cu cut înalt. Ea a asortat acest costum dintr-o singură piesă cu un colier gros de aur și un teanc de brățări la încheietura mâinii, în timp ce făcea o se distra cu partenerul ei de orginie britanică, în vârstă de 33 de ani.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Cuplul, cunoscut pentru discreția sa, a fost foarte intim, însă la un moment dat nu s-au abținut din a face gesturi romantice în public. Soțul ei, care a purtat un short de baie roz și albastru, a venit foarte bine pregătit pentru o baie în Marea Mediterană, cu o cască de înot gri și ochelari de protecție portocalii. Între timp, actrița din „Suicide Squad” s-a întors pe plajă și și-a înfășurat un prosop în jurul corpului.

sursa: profimedia

În alte imagini, duo-ul îndrăgostit a păstrat discreția în timp ce călătoreau alături de sute de alți turiști. Robbie a purtat un tricou supradimensionat Saint Youth cu pantaloni scurți albi de biciclist și adidași de culoare crem. Ackerley a făcut o figură la fel de casual într-un tricou gri, pantaloni scurți cargo, sandale Birkenstock și o șapcă roz.

Sursa: Profimedia

Escapada de vară a celor doi vine în contextul în care Variety a anunțat că Robbie va încasa 50 de milioane de dolari pentru rolul păpușii titulare din filmul „Barbie”, de Greta Gerwig. Nominalizata la Oscar a produs, de asemenea, filmul prin intermediul companiei sale de producție, LuckyChap Entertainment, pe care a fondat-o împreună cu Ackerley și alți doi prieteni în 2014.

Cum s-au cunoscut cei doi

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au cunoscut în 2013, pe platourile de filmare ale peliculei „Suite Francaise. 4 ani mai târziu, în 2017, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc în Australia.

 „Am fost foarte norocoasă pentru că am avut parte de niște oportunități minunate. Am jucat în Wolf of Wall Street și apoi am avut un rol complet opus în „Suite Française” – eram o fată de la țară și arătăm hidos, dar așa l-am cunoscut pe soțul meu, deci a fost OK”, a declarat actrița pentru Daily Mirror.

În urmă cu câțiva ani, Margot Robbie a vorbit despre presiunea de a deveni mamă, dezvăluind că din 2017, de când s-a căsătorit cu Tom a fost întrebată în nenumărate rânduri când va face un copil. „M-am căsătorit și prima întrebare în aproape orice interviu este: „Copii? Când vei avea unul?”. Sunt atât de nervoasă că există acest contract social. Te-ai căsătorit, acum fă un copil. Nu faceți presupuneri. O să fac ce o să fac. Doar femeile sunt întrebate acest lucru când se căsătoresc. Bărbații nu”, a declarat actrița pentru Radio Times.

Citește și:
Andreea Esca a împlinit 51 de ani. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people