Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities: când are loc și la ce să te aștepți

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities este deja așteptată cu sufletul la gură de concurente, dar și de fanii lor. Când are loc?

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities: când are loc și la ce să te aștepți

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities, pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii moderate de Ilinca Vandici, va avea loc pe data de 5 februarie 2022, deci competiția-fenomen găzduită de Kanal D a intrat deja în linie dreaptă. Este de așteptat că jocurile de putere dintre concurente să se intensifice acum, ceea ce la va da bătăi de cap membrilor juriului, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities vine după luni de zile în care o serie de persoane publice s-au luptat în ținute tematice, ținând să le demonstreze telespectatorilor și juraților că dețin ceea ce se cheamă stil, dar și că au personalități efervescente, demne să le facă populare în rândul publicului. Ce e drept, lucrul acesta s-a întâmplat deja, fiecare concurentă având de partea sa câte o armată de fani, comunități online impresionante, gata nu doar să își susțină moral preferatele, dar să le și voteze atunci când este cazul.

Dacă până acum rolul juriului a fost extrem de important, în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities publicul primește rolul principal, iar asta pentru că telespectatorii sunt cei care vor decide, prin voturile lor, cine va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei.

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities va fi difuzată sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00, iar Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub mai au de parcurs până atunci câteva etape, printre care semifinala ce va fi difuzată pe data de 29 ianuarie, de la ora 20:00. Informațiile oferite de o comunicare oficială a postului de televiziune Kanal D arată că și semifinala competiției se va dovedi foarte tensionată și că lupta pentru trofeu este una aprigă. Pe cine pariați drept câștigătoare a acestui sezon?

Citește și:
Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people