Marc Anthony și Nadia Ferreira au anunțat venirea pe lume a primului lor copil împreună… și cel de-al șaptelea al cântărețului

Marc Anthony și Nadia Ferreira au devenit de curând părinți împreună... deși cântărețul a ajuns la cel de-al șaptelea copil.

Marc Anthony și Nadia Ferreira au anunțat venirea pe lume a primului lor copil împreună... și cel de-al șaptelea al cântărețului

Marc Anthony și Nadia Ferreira au motive să celebreze, pentru că primul lor copil împreună tocmai a sosit pe lume. Cuplul a făcut anunțul printr-o postare pe conturile de Instagram ale fiecăruia, fără să dea, însă, detalii despre sexul sau numele copilului.

Pentru Marc Anthony este cel de-al șaptelea copil. Cântărețul a mai fost căsătorit în trei rânduri. Cel mai recent, acesta a fost într-un mariaj cu Shannon De Lima, care s-a dizolvat în 2016, după doi ani de căsnicie. De asemenea, artistul a fost într-o relație intens mediatizată cu Jennifer Lopez, căsnicia lor, datând din 2004 până în 2014, a rezultat în venirea pe lume a gemenilor cuplului, Maximilian și Emme, acum în vârstă de 15 ani. Cântărețul a fost căsătorit și cu Dayanara Torres, din 2000 până în 2004, și a avut doi fii cu aceasta, Cristian, acum de 22 de ani, și Ryan, de 19. Marc Anthony mai are doi copii, Arianna și Chase, și din relația cu Debbie Rosado.

Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au căsătorit în ianuarie anul acesta, după doar 8 luni de logodnă, iar veștile despre venirea pe lume a unui nou copil au sosit curând după nuntă. Ferreira, în vârstă de 24 de ani, a anunțat de Valentines Day că este însărcinată, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, în care soțul ei în vârstă de 54 de ani îi ținea o mână pe abdomen. „Cel mai bun cadou de Valentines!!!”, a scris atunci fosta Miss Universe Paraguay, care a câștigat titlul în 2021.

Acum, Marc Anthony și Nadia Ferreira se bucură de primul lor copil împreună, care a venit pe lume duminică, 18 iunie, chiar de Ziua Tatălui. Cu această ocazie, artistul a și scris pe contul său de Instagram: „Dumnezeu știe întotdeauna când e momentul perfect. O Zi a Tatălui fericită.”

Cu aceeași ocazie, Jennifer Lopez, fosta soție a artistului, a împărtășit cu milioanele de fani de pe Instagram o postare în care elogia calitățile de tată ale actualului său partener, Ben Affleck, dar din care l-a omis pe Anthony, care este în fapt tatăl biologic al copiilor ei. Marc Anthony însuși a vorbit despre faptul că nu a fost mereu un tată așa cum și-ar fi dorit să fie. Într-un program TV CBS din 2016, acesta declara că „i-ar fi plăcut” să fie genul de tată care stă acasă cu copiii: „Singurul meu regret ar fi că ceea ce am ales să fac în viață mi-a ocupat atât de mult timp. Ce nu aș fi dat ca să am… să fiu martorul fiecărei secunde din orice fac. Nu s-a întâmplat așa… Este singurul lucru care chiar mă deranjează.”, a observat acesta.

Date fiind regretele sale oneste exprimate la aceasta vreme („A meritat… cumva ajungi să te întrebi.”, reflecta acesta la momentul respectiv, vorbind despre sacrificiile pe care a fost nevoit să le facă de dragul carierei), probabil că copilul cuplului format din Marc Anthony și Nadia Ferreira va avea parte de mai multă atenție din partea tatălui său decât au avut ceilalți copii ai acestuia.

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna' cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people