Maluma, mesaj emoționant după ce a cântat la Neversea. Artistul, profund impresionat

Maluma s-a declarat impresionat de publicul de la festivalul Neversea, care a cântat alături de el celebrele sale hit-uri.

Maluma, mesaj emoționant după ce a cântat la Neversea. Artistul, profund impresionat

Maluma a urcat pe scena principală a festivalului de muzică Neversea vineri, 5 iulie. Artistul columbian a fost încântat de România și a transmis un mesaj după concert, declarându-se impresionat de publicul care a cântat alături de el.

Impresionat de primirea călduroasă de la Neversea, Maluma a mărturisit că regretă că nu a vizitat Constanța mai devreme. Cântărețul a avut parte de momente deosebite și a simțit multă afecțiune din partea fanilor români.

Maluma, impresionat după concertul de la Neversea

Echipa de management a lui Maluma și-a exprimat recunoștința față de organizatorii și echipa Neversea pentru profesionalismul demonstrat. Aceștia au lăudat organizatorii pentru festivalul excepțional și pentru felul impecabil în care au gestionat cerințele staffului, contribuind astfel la reușita spectacolului.

„Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi în timpul șederii noastre în România. Aveți un festival extraordinar și o echipă profesionistă care a făcut ca totul să decurgă excelent pentru noi”, a spus managementul Maluma.

Impresionat de mulțimea de oameni, Maluma a postat imediat după spectacol pe Instagram o fotografie în care se vedea întreaga audiență, însoțită de mesajul emoționat „Woooow! Din Medellin în România”.

sursa: Instagram

A doua zi a festivalului Neversea a înregistrat un record de peste 75.000 de participanți. Cel mai așteptat moment al serii a fost concertul superstarului columbian Maluma. Artistul, care a cântat pentru prima dată la Constanța, a încântat publicul cu hiturile sale celebre.

Maya, fiica Antoniei, pe scena festivalului de la mare

Publicul de la festivalul Neversea a avut parte de o altă surpriză la show-ul susținut de Alex Velea la malul mării. Pe scenă alături de artist a urcat Maya, fiica pe care Antonia o are din relația anterioară cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano.

Vineri, pe 5 iulie, Alex Velea a făcut show la festivalul Neversea, iar publicul a fost entuziasmat de prestația artistului. Ceea ce a impresionat cel mai tare a fost faptul că pe scenă, în momentul în care cântărețul a cântat celebra lui piesă „Minim doi”, a fost prezentă și Maya, fiica Antoniei. Tânăra a fredonat melodia, a dansat și a oferit publicului un show pe cinste alături de Alex Velea.

@neversea.festival

proud fam moment

♬ original sound – Neversea Festival

Înregistrarea cu momentul în care Maya este pe scenă împreună cu Alex Velea a apărut și pe contul oficial de Instagram al festivalului, acolo unde mai multe persoane au reacționat. „Am crezut că este Antonia prima dată, după am realizat că e Maya”, „Seamănă perfect cu Antonia”, „Ce a crescut, este mai înaltă decât Antonia cred”, „Nu pot să cred, ce mare s-a făcut Maya”, „Ce frumoasă e Maya”, „O moștenește pe mama ei la frumusețe!”, „Așa frumusețe de fată, îi seamănă mamei ei”, sunt o parte dintre comentariile oamenilor care au văzut momentul de la Neversea cu Maya, fiica Antoniei.

Citește și:
Ana Bodea, dezvăluiri despre relația cu Valentin Butnaru. Ce apreciază la partenerul ei: „Toată lumea știe că sunt foarte fericită'

foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people