Magda Pălimariu, declarații despre fiul ei, Aksel, și revenirea în România: „Mi-a fost foarte greu să mă descurc”

Magda Pălimariu a vorbit despre fiul ei, Aksel, și despre decizia de a reveni în România.

Magda Pălimariu, declarații despre fiul ei, Aksel, și revenirea în România: "Mi-a fost foarte greu să mă descurc"

Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022. Vedeta a ales să nască în Norvegia, acolo unde locuiește de multă vreme, fiind țara natală a partenerului ei de viață.

Magda Pălimariu formează un cuplu alături de Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna august a anului 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, având alături familia și prietenii apropiați. La acea vreme, vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere, iar asta pentru că este discretă în ceea ce privește viața ei personală.

Pe 20 august, Magda Pălimariu a avut două motive de sărbătoare. Fiul ei, Aksel, a împlinit un an, iar atunci a fost și ziua ei de naștere. Vedeta și soțul ei au planificat pentru băiețelul lor o petrecere pe cinste. Vedeta a povestit că i-au tăiat moțul celui mic și a dezvăluit care sunt obiectele pe care le-a ales Aksel de pe tavă. 

„Mi-am dorit tare mult să fie un cadru cât mai reușit și m-am ocupat îndeaproape de tot ce înseamnă organizarea. Cu toate că timpul a fost limitat, fiind doar eu cu Aksel aici și având grijă de el, am putut să setez aranjamentele și tot ce a ținut de cadrul în care am întâmpinat musafirii, astfel că am reușit să fiu și eu mulțumită, dar și musafirii. Bineînțeles că i-am tăiat și moțul lui Aksel, iar de pe tăviță a ales două iconițe: una cu Îngerul Păzitor și cealaltă cu Fecioara Maria, un stilou și peria de păr. A dat la o parte banii, cardul, cheile de la mașină. Mă bucur că a ales iconițele, e clar că o să fie un copilaș păzit de Dumnezeu și iubitor. Văd asta de acum (că este iubitor) pentru că îi plac foarte mult copiii, îi place să fie înconjurat de multă lume și mă strânge în brațe tot timpul”, a declarat Magda Pălimariu pentru VIVA!

Cu această ocazie, Magda Pălimariu a dezvăluit că a decis să se întoarcă în România și a explicat care este motivul. 

„Având în vedere că în Norvegia mi-a fost foarte greu să mă descurc cu copilul, soțul fiind ocupat, am luat decizia de a veni și în țară, pentru a primi ajutor din partea familiei. Desigur că iau în calcul și ajutorul unei bone, însă, deocamdată, durează mai mult decât am estimat să găsesc o persoană potrivită”, a completat Magda Pălimariu pentru sursa citată. 

În urmă cu ceva timp, Magda Pălimariu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a vorbit deschis despre viața ei de familie și despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă. 

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital.”

Citește și:
De ce serialul „Groapa' a fost scos din grila PRO TV după numai 3 episoade

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people