Magda Pălimariu a dezvăluit imagini cu chipul fiului ei. Cum arată Aksel

Magda Pălimariu a făcut publice fotografii adorabile cu fiul ei, Aksel.

Magda Pălimariu a dezvăluit imagini cu chipul fiului ei. Cum arată Aksel

Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022. Vedeta a ales să nască în Norvegia, acolo unde locuiește de câteva luni, fiind țara natală a partenerului ei de viață. Soțul vedetei, Ionuț Eriksen, este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna august a anului 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, având alături familia și prietenii apropiați. La acea vreme, Magda Pălimariu a luat pe toată lumea prin surprindere, iar asta pentru că este discretă în ceea ce privește viața ei personală.

Recent, Magda Pălimariu a împărtășit pe contul ei personal de Instagram o serie de imagini inedite cu chipul fiului ei. Până acum, vedeta a ales să fie discretă și să nu îl expună foarte des pe Aksel pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Când fiul ei, Aksel, a împlinit 7 luni, Magda Pălimariu a ales să marcheze acest moment special cu un mesaj emoționant transmis pe rețelele de socializare. 

„Dragălașul ăsta mic a împlinit azi 7 luni. Nu îmi vine să cred cât de repede crește, nu îmi vine să cred că deja silabisește și chiar rostește cuvinte scurte, vrea să stea singurel în picioare, deși nu are echilibrul necesar să stea fără ajutor (el crede însă că poate să facă orice singurel); este fericirea mea supremă când mă trezesc dimineața și primul lucru pe care îl face, este să îmi zâmbească cât poate de tare. Îi place muzica, mă urmărește atent când îi cânt, ba chiar încearcă să și danseze :)) și câte și mai câte aș putea să scriu despre minunea asta de copilaș drăgălaș.🥰 Aksel, ești minunea și împlinirea vieții mele, te iubesc infinit și sunt tare mândră de tine, că deja ești foarte, foarte ambițios și năzdrăvan!🙈 Mulțumesc Doamne; m-ai binecuvântat cu o minunăție de băiat!!♥️🙏🏼”, a transmis  Magda Pălimariu pe Instagram.

Acum câteva luni, Magda Pălimariu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a vorbit deschis despre viața ei de familie și despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă. 

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital.”

Magda Pălimariu a declarat că își dorește să revină în televiziune și va face asta atunci când băiețelul ei va crește.

„Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață. Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul (n.red- televizorul) pe Pro TV„, a spus Magda Pălimariu.

Citește și:
Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, vedeta unui editorial de modă fabulos

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people