Madonna, imagine de colecție cu gemenele ei, Stella și Estere

Madonna a împărtășit imagini emoționante cu gemenele sale de la absolvirea școlii primare.

Madonna, imagine de colecție cu gemenele ei, Stella și Estere

Madonna a avut parte de momente unice în viața ei. Artista a sărbătorit absolvirea gemenelor sale, Stella și Estere, în vârstă de 10 ani. Cântăreața în vârstă de 64 de ani a postat o fotografie pe Instagram pentru a sărbători absolvirea școlii primare de către fiicele ei. Cele două purtau bonete și rochii albastre și fiecare ținea în mână câte un buchet de flori.

Madonna a postat o imagine de la absolvirea gemenelor

Madonna este mamă pentru șase copii: Estere și Stella, în vârstă de 10 ani, Mercy, de 16 ani, David, de 17 ani, Rocco, de 22 de ani, și Lourdes, de 26 de ani. Vedeta, care și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale controversate, a postat pe Instagram o imagine emoționantă cu gemenele sale de la absolvirea școlii primare.

„2 Kweens!!!! Absolvire fericită!” a scris Madonna pe fotografii, adăugând două emoji-uri cu o coroană.

Foto: Instagram

În aprilie, Madonna și-a arătat abilitățile de croșetare ale fiicelor sale gemene. „Accesorii drăguțe croșetate făcute de Stella și Estere!”, a scris Madonna pe prima fotografie, în care una dintre fete purta un costum albastru din două piese, în timp ce cealaltă a pozat în lateral, cu brațele deasupra capului, purtând un top roz și mov și o fustă asortată.

Cum se descurcă artista în rolul de mamă

În ianuarie, artista a dezvăluit mai multe despre experiența sa ca părinte într-un articol pentru „Icon Issue” al Vanity Fair în Spania, Italia și Franța, unde a spus că a crește cu ea ca mamă este „o provocare” pentru copiii ei. Menționând că maternitatea „a fost cea mai dificilă, cea mai grea bătălie”, Madonna a explicat că încă se luptă să înțeleagă cum trebuie să fie ca mamă.

„Astăzi încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac treaba. Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă. Nimeni nu îți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este epuizantă pentru că nu există niciodată odihnă”, a spus artista pentru Vanity Fair.

Artista a mai precizat și că ceea ce o face extrem de fericită este faptul că cei șase copii ai săi sunt creativi și că își urmează pasiunile.

„Nu am încurajat-o niciodată pe fiica mea, Lola, să facă muzică sau pe fiul meu, Rocco, să picteze. Dar i-am expus întotdeauna la artă, la muzică. Sunt mulțumită de cum sunt ei astăzi. Și sunt mândră de munca lor.”

De asemenea, Madonna a dezvăluit pe Instagram care sunt regulile pe care cei șase copii ai săi trebuie să le respecte cu orice preț. Artista a împărtășit într-o postare pe Instagram o fotografie în care ținea în mână un afiș pe care erau scrise cele cinci „reguli ale casei.”

„1. Zâmbește. 2. Fii fericit. 3. Ascultă-i pe ceilalți. 4. Vorbește cu bunătate. 5. Fii fericit cu ceea ce ai”, scria pe panoul Madonnei.

De asemenea, Madonna a adăugat și că cei șase copii ai ei au ajutat-o să se pregătească pentru viitorul său turneu mondial, care comemorează 40 de ani de carieră.

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna' cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people