Madonna, apariție glam pe covorul roșu alături de gemenele sale, Stella și Estere

Madonna a făcut o apariție inedită pe covorul roșu la premiera filmului Deadpool & Wolverine, alături de gemenele ei, Stella și Estere.

Madonna, apariție glam pe covorul roșu alături de gemenele sale, Stella și Estere

Madonna a uimit pe toată lumea prin apariția ei la premiera filmului Deadpool & Wolverine, venind însoțită pe covorul roșu de gemenele ei, Estere și Stella.

Madonna, apariție inedită cu gemenele sale

Artista în vârstă de 65 de ani a avut o apariție rară pe covorul roșu la premiera din 22 iulie de la New York. Cântăreața, care e câștigătoare a premiului Grammy, a purtat semnătura ei glam sub forma unui ansamblu provocator care a constat într-un smoching Saint Laurent negru supradimensionat, botine asortate și ochelari de soare. Gemenele sale, Estere și Stella, în vârstă de 11 ani, i s-au alăturat pentru fotografii cu starurile Ryan Reynolds și Hugh Jackman și regizorul Shawn Levy.

Madonna a venit să susțină filmul Marvel în care este prezentat cântecul ei din 1989, „Like a Prayer”, iar remix-ul este surprinzător. Într-un interviu acordat pe 19 iulie lui Jess Cagle la SiriusXM, Ryan Reynolds și Jackman, care îi interpretează pe Deadpool și Wolverine, și regizorul Shawn Levy au dezvăluit cum au reușit să obțină aprobarea creatoarei de hituri pentru a folosi piesa la început.

„A implicat o vizită personală la Madonna, unde i-am arătat secvența în care urma să fie folosită piesa ‘Like a Prayer'”, a recunoscut Levy.

„A fost un lucru important să o cerem și cu siguranță și mai important să o folosim”, a spus Reynolds. „Ne-am dus și ne-am întâlnit cu ea și i-am arătat cum va fi folosită, unde și de ce.”

Din fericire, Madonna a fost total de acord și a ajutat faptul că fiul ei este un fan al primelor două filme Deadpool. „A dat o notă grozavă”, a povestit Reynolds. „S-a uitat la film și, nu glumesc, [a spus]: ‘Trebuie să faci asta’. Și la naiba, dacă nu a fost la fix.”

De asemenea, Madonna este mama lui Lourdes, de 27 de ani, Rocco, de 24 de ani, David, de 18 ani, și Mercy, de 18 ani. Estere și Stella s-au născut în Malawi pe 24 august 2012. Artista le-a adoptat pe fete în februarie 2017, când acestea aveau 5 ani.

Artista a vorbit despre experiența de părinte

În ianuarie, artista a dezvăluit mai multe despre experiența sa ca părinte într-un articol pentru „Icon Issue” al Vanity Fair în Spania, Italia și Franța, unde a spus că a crește cu ea ca mamă este „o provocare” pentru copiii ei. Menționând că maternitatea „a fost cea mai dificilă, cea mai grea bătălie”, Madonna a explicat că încă se luptă să înțeleagă cum trebuie să fie ca mamă.

„Astăzi încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac treaba. Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă. Nimeni nu îți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este epuizantă pentru că nu există niciodată odihnă”, a spus artista pentru Vanity Fair.

Artista a mai precizat și că ceea ce o face extrem de fericită este faptul că cei șase copii ai săi sunt creativi și că își urmează pasiunile.

„Nu am încurajat-o niciodată pe fiica mea, Lola, să facă muzică sau pe fiul meu, Rocco, să picteze. Dar i-am expus întotdeauna la artă, la muzică. Sunt mulțumită de cum sunt ei astăzi. Și sunt mândră de munca lor.”

De asemenea, Madonna a dezvăluit pe Instagram care sunt regulile pe care cei șase copii ai săi trebuie să le respecte cu orice preț. Artista a împărtășit într-o postare pe Instagram o fotografie în care ținea în mână un afiș pe care erau scrise cele cinci „reguli ale casei.”

„1. Zâmbește. 2. Fii fericit. 3. Ascultă-i pe ceilalți. 4. Vorbește cu bunătate. 5. Fii fericit cu ceea ce ai”, scria pe panoul Madonnei.

Citește și:
Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre fiul ei. Albert vrea să plece din țară: „Ăsta este drumul lui'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people