Mădălina Ghenea, succes la tribunal împotriva bărbatului care a hărțuit-o timp de 6 ani. Ce a dezvăluit actrița: „Anul acesta, câștig și această luptă…”

Mădălina Ghenea a povestit pe Internet că autoritățile din Italia au început urmărirea penală pentru persoana care a amenințat-o.

Mădălina Ghenea, cunoscută atât ca actriță, cât și ca model, a atras atenția la nivel global prin succesul său în cariera desfășurată în Italia, unde a avut roluri semnificative în diverse producții și a colaborat cu diferite branduri. În vârstă de 37 de ani, Mădălina Ghenea este recunoscută ca fiind una dintre cele mai talentate actrițe din Italia.

Vedeta a părăsit România în urmă cu ceva ani și s-a stabilit în Italia, unde locuiește alături de fiica sa, Charlotte. De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea și-a consolidat reputația ca un nume de referință în industria filmului italian și a devenit cunoscută la nivel internațional.

Anul trecut, într-un interviu acordat în emisiunea Verissimo din Italia, vedeta a dezvăluit că a fost victima hărțuirii timp de șase ani, dar autoritățile din Italia l-au identificat în cele din urmă pe hărțuitor.

Acum, Mădălina Ghenea a povestit pe Internet că autoritățile din Italia au început urmărirea penală pentru persoana care a amenințat-o și hărțuit-o pe rețelele de socializare.

„Am câștigat zece premii importante anul acesta și aș vrea să le dedic pe toate oamenilor care luptă pentru dreptate. Anul acesta, câștig și această luptă pe care o duc de prea mult timp. Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri. Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate și teamă. Am dat un mandat apărătorului meu Michele Morenghi pentru a proceda judiciar pentru repararea tuturor prejudiciilor suferite. Cred că toți oamenii care se simt victime ale unor astfel de fapte ar trebui să caute dreptate. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul extraordinar”, a povestit actrița.

În interviul acordat anul trecut, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost victima hărțuirii timp de șase ani și i s-a confesat prezentatoarei TV despre această experiență traumatizantă din viața sa. Vedeta a precizat că, la început, a crezut că acesta este prețul succesului, însă lucrurile au luat o întorsătură diferită.

„Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul. La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru.”, a povestit Mădălina în emisiune, potrivit oggi.it.

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei în actorie, care este în plină ascensiune. Actrița a acceptat cu brațele deschise un nou proiect de anvergură.

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast’ Hall.

Filmul îi va surprinde pe arheologul Slade, jucat de Matt Hookings, și arheoloaga Eve, interpretată de Mădălina Ghenea, care sunt pe urmele Cărții Creației, care ar deține secretele universului, precum și răspunsuri cu privire la întrebări și curiozități legate de existența omenirii.

Citește și:
Alexia Eram, imagine inedită alături de David Popovici. Cum a fost surprinsă după despărțirea de Mario Fresh

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people